torsdag den 13. september 2012

100% GRATIS udflugtsmål og oplevelser

Gratisgoder.dk viser vej til udflugtsmål for hele familien

På hjemmesiden gratisgoder.dk får du et indblik i, hvilke oplevelser du kvit og frit kan give dig selv og dine børn uanset om I befinder jer i Kolding, Kerteminde eller København.

Hvad enten det drejer sig om at sejle en tur i robåd, iføre sig de arkæologiske briller på et jernaldermuseum eller få trafikreglerne ind under huden på en trafiklegeplads, kan det lade sig gøre uden at tage pungen op af lommen!

På den nyoprettede hjemmeside gratisgoder.dk har man samlet et omfattende antal aktiviteter, udflugtsmål og oplevelser, der alle har det til fælles, at de ingenting koster at boltre sig i.

Klik dig ind på lokalområdet

Aktiviteterne er inddelt i otte emneområder, så hvad enten du f.eks. interesserer dig for naturoplevelser, legepladser eller sport, kan du finde såvel inspiration som information.

Hjemmesiden er opbygget, så du uanset, hvor du befinder dig, hurtigt kan danne dig et overblik over de gratis tilbud, der er i dit nærmiljø - eller på feriemålet - i Danmark. Klikker du eksempelvis på ikonet Legepladser kommer et Danmarkskort frem, der er delt op i 12 landsdele. Herefter er det blot at vælge, hvor i landet du vil have en oversigt over gratis goder fra, og derefter navigere i udbuddet af udflugtsmål.

Desuden har du som bruger mulighed for selv at komme med forslag til udflugtsmål og oplevelser. Det væsentligste kriterium er, at de er 100 % gratis, og henvender sig til børnefamilier.

Find os på Facebook

Du kan også finde gratisgoder.dk på Facebook under samme navn som hjemmesiden. Her er der mulighed for at udveksle oplysninger om oplevelser, der ikke kræver en opsparing, og du kan foreslå dine Facebook-venner at blive fan af siden, så de også får mulighed for at få overblik over udvalget af gratis goder på oplevelsesfronten.

Læs mere her

tags: Danmark, København, Facebook, Kolding, museum, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar