onsdag den 22. august 2012

Storybag lancerer e-film i marts

Ny boghandel på nettet, www.storybag.dk, handler udelukkende med digitale udgivelser og udsender hver måned en temapakke. I marts måned byder temapakken på et nyt tiltag, film til download under betegnelsen e-film.

Storybag, www.storybag.dk, tilbyder hver måned en bogpakke, der omhandler et bestemt tema. I marts er temaet Ude i forstaden og pakken indeholder e-bøgerne Den svære toer af Lone Aburas, Borgerligt tusmørke af Simon Fruelund og e-filmen Byen udenfor.

Lone Aburas´ aktuelle e-bog Den svære toer er et morsomt og underholdende indblik i forstadslivets brogede hverdag. Forfatteren Lone Aburas, der er opvokset i Høje-Taastrup, har fået flotte anmeldelser for efterfølgeren til hendes debutroman, Føtexsøen. Føtexsøen bliver i marts sat op som teaterstykke på Taastrup Teater, og Storybag udlover i den anledning billetter til forestillingen.

Det er også muligt at høre et interview med Lone Aburas på www.storybag.dk på hjemmesiden forum Club Storybag om forstaden og Den svære toer.

E-bogen Borgerligt tusmørke af Simon Fruelund består af en række portrætter af mennesker i en forstad til København. På Dantes Allé møder vi præsten, lægen, stewardessen og en masse andre. I blokken på den anden side af mosen møder vi bistandsklienten, taxachaufføren og flygtningefamilien.

E-filmen Byen udenfor er et portræt af forstaden. Filmen foregår blandt andet i Hundige og Høje-Taastrup. Vi møder her den pensionerede advokat Niels Kjøller og hans kone Marianne, som har skiftet deres store hus ud med en lejlighed i det sociale boligbyggeri Askerød i Hundige.

I Byen udenfor følger vi også Zubair Butt Hussain. Hans pakistanske forældre valgte i 70erne at sætte sig selv i gæld, så de kunne flytte til et parcelhuskvarter frem for at bo i et område med mange indvandrere.


Prisen for temapakken Ude i forstaden er kr. 199,- for de to e-bøger og e-filmen.

Læs mere her

tags: billetter, København, interview, Føtex, Film, indvandrere, roman, stewardesse, Hundige, boghandel,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar