mandag den 20. august 2012

Scor et køkken online ? alle kan gøre det

7.5 millioner medlemmer i Europa benytter PointShop, men for 33-årige Dorthe Hougaard har det været en særligt indbringende beskæftigelse. På under et halvt år tjente hun til et nyt køkken, og hun er ikke et enkeltstående tilfælde!

Det er september 2011, og Dorthe Hougaard fra Broby på Fyn tager et kig på sit køkken. Det kig, vi alle kender, hvor man ender med at drømme om et nyt, smart køkken. Man er faktisk allerede på vej ud for at købe det. Hvor de fleste lader det forblive en af hverdagens befriende dagdrømme, tager Dorthe dog en anden tilgangsvinkel. Hun begynder at spare sammen til drømmekøkkenet, og ved straks, hvor hun hurtigt kan skaffe de 10.000 kr., hun mangler dertil. I marts står hun med drømmekøkkenet til 20.000 kr. og har kun betalt halvdelen selv.

Siden 2008 har Dorthe været medlem af hjemmesiden PointShop. Hun har dagligt benyttet siden og derigennem optjent point ved at deltage i konkurrencer, besvare forbrugerundersøgelser og handle på nettet. Dertil kommer søstersitet PointBlog, hvor Dorthe optjener de fleste af sine point. +

Jeg bruger mest PointBlog, hvor jeg altid er VIP Gold. Jeg bruger det egentligt som en slags opsparing. , udtaler Dorthe, der har skrevet mere end 10.000 blogindlæg siden 2009, mens hun fortsætter: På PointShop bruger jeg særligt Procentshopping meget. Hvis jeg alligevel skal købe varer online, så køber jeg det derigennem og optjener point.

PointBlog er favoritten
Hos CM Network A/S, der står bag Point-Universet, er der åbenlyst stor glæde, når medlemmerne henvender sig med succeshistorier som denne, hvor de formår at opfylde deres drømme takket være deres optjente point. Point-Universet består på nuværende tidspunkt af PointShop, PointBlog og PointTrade. Når Dorthe spørges, hvad der er hendes favorit, så er der ikke meget tvivl at spore:

PointBlog er klart favoritten. Der er jeg hver dag og bruger alle muligheder for at optjene point. Det bedste er klart, at man ved egen indsats, kan tjene point til at få gratis gaver. Dét er fælles for hele point-universet.

Dorthe er ikke et enkelttilfælde
At optjene point nok til at få gavekort for 10.000 kr. er trods alt ikke hverdagskost i dette univers. Alligevel overrasker det ikke, at det er lykkes Dorthe at erhverve sig et nyt køkken på et halvt år. Der er efterhånden utroligt mange pointoptjeningsmuligheder, ligesom der dagligt arbejdes på at skabe nye. Samtidig bliver samarbejdet med leverandører til shoppen fortsat større i takt med at efterspørgslen på produkter stiger. I alt er det blevet til mere end 450.000 afsendte ordrer siden 2006.

PointShop kender til flere tilfælde, hvor medlemmerne igennem længere tid har sparet sammen til store indkøb for deres point. Det afslører køb af fladskærmstv, dyre kameraer og ikke mindst de mange gavekort, der dagligt sendes. For Dorthe stopper opsparingen heller ikke her:

Jeg sparer stadig sammen til gavekort til IKEA. Næste projekt hos mig er ny seng og garderobeskabe til soveværelset , afslutter Dorthe, der i disse minutter måske er i gang med at optjene nye point til sin konto.

Læs mere her

tags: 2009, 2011, 2008, Europa, Blog, universet, 2006, fladskærm, IKEA, beskæftigelse, konkurrence, kamera, kaffe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar