torsdag den 2. august 2012

Reproduktioner af Verner Panton møbler kan nu fåes hos INFURN

Online møbel udbyder INFURN producerer høj-kvalitets reproduktioner af Verner Pantons klassiske møbler, til fantastiske fabrikspriser. Se vores udvalg af produkter på http://www.infurn.com/us/designer/verner-panton.

Verner panton var født i 1926 og tilbragte hans barndom på Langesø som ligger tæt ved Odense på Fyn. Han drømte om at blive en kunstner men hans far pressede ham til at studere arkitektur på Det Kongelige Kunstakademi - Kunstakademiets Arkitektskole i København. Efter han blev student arbejdede han i praktik hos Arne Jacobsen, som han lærte en del hos. I 1950'erne brugte Panton også et par år på at rejse rundt i Europa i hans camping vogn. På denne rejse fik han mange venner og kontakter som hjalp ham igennem hans liv.

Verner Pantons interiør design karrier startede med Kom-Igen kroen på Langesø nær Fyn. Panton var ansvarlig for kroens udvidelse og hele interiøret som inkluderede møbler og tilbehøret. Her præsenterede han Kræmmerhusstolen og stolen skabte et start på et nyt producent firma, Plus-Linje. Andre kendte møbler er Hjertestolen, Panton stolen og en flot samling af diverse lamper med stærke farver og nye former såsom Panthella produkterne, Løg lamperne, Flower Pot hængelampen og Spiral lamperne. Disse lamper gav hvilket som helst rum, karakter.

Panton er en af Danmarks mest inflydelsesrige interiør og møbel designere i den 20. århundrede og hans produkter bliver stadig nyt af befolkningen. Verner Pantons originale produkter bliver i dag produceret af Verpan.

Om INFURN

INFURN er Europas største producent af skræddersyet reproduktioner af kendte designmøbler fra 1950'erne til 1970'erne og af INFURNs egen linje af møbler. INFURN's portfolio inkluderer produkter fra mange kendte designere bl.a. Charles Eames, L. Mies van der Rohe and Philippe Starck.

INFURNs 350 designs har de bedste kvalitetskrav og med de valgmuligheder til at skræddersy dit produkt er der op til 9000 forskellige variationer man kan vælge imellem. Firmaet har et vel-etableret netværk af produktionspartnere som hovedsageligt ligger i Asien. Dette medvirker til at gøre det muligt at reagerer hurtigt på udsvingene i efterspørgelsen.

INFURN leverer direkte fra fabrik til kunden ved at skære mellem-forhandlerne væk og dette gør det muligt at tilbyde produkterne til en lavere pris. INFURN leverer allerede møbler til individuelle mennesker og firmaer i mere end 30 lande og vil fortsætte med at vokse.

Kilde:
Designfurn Limited print gratis for brug i presse

Læs mere her

tags: Danmark, Europa, København, kunst, Odense, Asien, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar