torsdag den 16. august 2012

Ny konkurrent til dba.dk

Prissammenligningstjenesten Delupe er på kort tid blevet det foretrukne site for mange danskere, når de skal søge og sammenligne priser på nettet, på alt fra elektronik til modetøj.

Indtil nu har fokus været på nye produkter fra de etablerede web-butikker. Dette er netop blevet udvidet til også at omfatte brugte varer.

Vi har mange søgninger på eksempelvis iPhone, både den nye version 4, men også den forrige model. Mange af vores brugere søger også efter brugte iPhones, for eventuelt at spare flere penge, hvorfor inkluderingen af brugte varer er et naturligt skridt for os at tage. udtaler Delupe s stifter og direktør Bo Krogsgaard.

Bo fortsætter: Med udvidelsen af brugte varer ønsker vi at tilbyde et godt og gratis alternativ til de eksisterende sites. Vi ønsker at Delupe skal være det bedste site for tilbud på såvel nye som brugte varer.

Om Delupe

Delupe hjælper hver dag knap 8.000 danskere med at finde de billigste priser på det de netop søger. På Delupe sammenlignes der i dag priser fra mere end 330 forskellige web-butikker i Danmark. Dette giver brugerne et let og hurtigt overblik over de bedste tilbud på nettet.

Delupe blev stiftet i 2010 med det formål at hjælpe brugerne med at finde de bedste tilbud på nettet. Delupe er i dag lanceret på 11 markeder i Europa.

Delupe s stifter har flere års erfaring med online prissammenligning. Forud for Delupe var Bo Krogsgaard personen bag prissammenligningen på Turen går til (TGT.dk) leveret via et selskab i samejerskab med JP/Politikens Hus A/S.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar