fredag den 10. august 2012

Kæmpejubel ved prisuddelingerne ved E-handelsprisen 2011

Der var masser af jubelscener i takt med, at priserne blev uddelt under E handelsprisen 2011, der kulminerede, da det relativt nystartede online supermarked nemlig.com vandt hovedprisen som Danmarks bedste e-handler.

Nemlig.com havde allerede vundet en pris i kategorien Start-up , og hele holdet var oppe at stå på stolene under vild jubel, inden de gik på scenen for at modtage trofæet fra videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen.

Alle vinderne var selvfølgelig glade for priserne, og de skønne billeder taget af fotograf Jens Dige under festen kan nu ses på 23Video.

I FIDH ser vi nu frem til den europæiske finale, hvor nemlig.com deltager i Barcelona den 24. maj, hvor konkurrencen afvikles i forbindelse med det europæiske eCommerce Summit.

Nemlig.com fejrer i øvrigt prisen ved at sælge jordbær til 5 kr. bakken lørdag.

Nyd billederne her http://www.23hq.com/FDIH/album/6729152

Ved prisfesten blev der uddelt i alt 13 priser, inklusive hovedprisen, hvor mange forskellige og spændende tilgange til at drive e-handel blev belønnet. Knap 300 gæster deltog i prisfesten, hvor Simon Jul leverede underholdning, Modellen Oliver Bjerrehus var forbi på et kort visit, og videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen holdt åbningstalen.

Læs mere her

tags: Danmark, euro, 2011, Barcelona, supermarked, videnskab, videnskabsminister, e-handel, konkurrence, FDIH, Charlotte Sahl-Madsen,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar