onsdag den 15. august 2012

Grænseoverskridende logistik til internethandlen

Foreningen for Distance- og Internethandel (FDIH) og Schenker A/S indgår et strategisk samarbejde. Aftalen sigter mod at fjerne kendt barriere for internethandel på tværs af landegrænser. En analyse blandt danske e-handelsvirksomheder foretaget af Deloitte og FDIH har peget på grænseoverskridende logistik som den væsentligste barriere i virksomhedernes satsning på international internethandel. Aftalen mellem FDIH og Schenker A/S skal være med til at fjerne denne hindring, så branchen kan fortsætte med de forløbne års høje vækstrater.

Den danske internethandel er i de senere år blevet mere og mere international, og det er derfor en stor glæde for os at kunne annoncere, at FDIH som et tilbud til vore ca. 500 medlemsvirksomheder har tegnet en rammeaftale med Schenker A/S omkring internationale transporter. DB Schenker har et meget fintmasket distributionsnet med kontorer i 130 lande og det nødvendige produktudbud for at løfte opgaven. Alene i Sverige forefindes ca. 1.500 udleveringssteder , udtaler adm. dir. Annette Falberg, Foreningen for Distance- og Internethandel.

Vi har i FDIH fundet den ideelle partner med den nødvendige troværdighed inden for internethandel. På visse geografiske markeder har vi håndteret privatpakkeproduktet i flere årtier, så vi glæder os over den tillid, som FDIH viser vort produkt. Vi ser frem til løbende at udvikle vort samarbejde til gavn for begge parter og den grænseoverskridende e-handel, udtaler Poul Skovgaard, Head of Marketing & Business Development, Schenker A/S.

Foto til denne pressemeddelelse findes på Schenker A/S hjemmeside.

FDIH Foreningen for Distance- og Internethandel er interesseorganisation for virksomheder, der forretningsmæssigt bruger internettet og andre digitale kanaler. Med over 500 medlemmer repræsenterer vi de væsentligste danske e-handelsvirksomheder og de virksomheder, som leverer de tekniske løsninger. FDIH styrker dansk e-handel ved at levere viden om og foretage analyser af dansk e-handel, ligesom vi deltager i beslutningsprocesser og debat om forhold, der kan fremme e-handel i både Danmark og EU. Danmark er ét af verdens mest digitaliserede lande med en befolkning, der handler online for mere end DKK 40 mia./EUR 5 mia. årligt.
Schenker A/S er en del af DB Schenker, Deutsche Bahns transport- og logistikdivision. Med en årlig omsætning på Euro 18,9 milliarder, 91.000 ansatte og over 2.000 kontorer i hele verden er DB Schenker én af verdens førende udbydere af integrerede logistikydelser. I eget regi tilbydes landtransport, luft- og søfragt samt omfattende logistikløsninger og global styring af kundernes logistikflow.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar