mandag den 6. august 2012

E-handelsprisvinderen nemlig.com fik flot 3. plads i European E-commerce Awards 2011

Den danske e-handelsprisvinder, nemlig.com, blev nummer 3 blandt de bedste europæiske e-handelsvirksomheder, da European E-commerce Awards blev uddelt tirsdag aften i Barcelona.

Prisuddelingen fandt sted i forbindelse med afholdelsen af Global E-commerce Summit, der afvikles i Barcelona 23.-25. maj.

Det er bare så flot, at nemlig.com får en 3. plads i et stærkt felt af de vindere fra de nationale konkurrencer i Europa. De danske iværksættere hos nemlig.com har kun været i gang i 8 måneder, og de placerer sig foran veletablerede internationale koncerner som fx Pixmania i konkurrencen. Et stort tillykke fra FDIH, siger adm. direktør Annette Falberg, FDIH , Foreningen for Distance- og Internethandel.

Annette Falberg deltager i Global E-commerce Summit, og hun overværede prisfesten tirsdag aften, hvor det tyske Thomann vandt. Thomann sælger musikudstyr og instrumenter, har været på nettet siden 1997, har 3,5 mio. kunder og 760 ansatte.

Der er en fortjent sejr. Alle var enige om, at det var den rigtige vinder, men de har også været med i mange år, ligesom de selvfølgelig er vildt professionelle, konstaterer Annette Falberg.

FDIHs tidligere formand og bestyrelsesmedlem Claus Hjorting, Nykredit, var med i dommerpanelet.

Læs mere om konkurrencen og deltagerne her http://www.e-commercesummit.com/award/

Se også billeder fra prisfesten og information om E-handelsprisen 2011 her http://www.fdih.dk/e-handelsprisen/vinderne/ (billede af nemlig.com ved E-handelsprisen nederst)

FDIH Foreningen for Distance- og Internethandel - er interesseorganisation for virksomheder, der forretningsmæssigt bruger internettet og andre digitale kanaler. Med godt 500 medlemmer repræsenterer vi både de væsentligste danske e-handelsvirksomheder, og de virksomheder som leverer de tekniske løsninger til e-handel. FDIH styrker dansk e-handel ved at levere viden om og foretage analyser af dansk e-handel, ligesom vi deltager i beslutningsprocesser og debat om forhold, der kan fremme e-handel i både Danmark og EU. Danmark er et af verdens mest digitaliserede lande med en befolkning, der handler online for mere end 40 mia. kr. årligt.

Læs mere her

tags: Danmark, euro, 2011, Europa, direktør, internet, EU, Barcelona, bestyrelsesmedlem, Nykredit, virksomhed, Europe, organisation, e-handel, konkurrence, FDIH, E-handelspris,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar