onsdag den 8. august 2012

E-handelsprisen 2011 gives til unge iværksættere

Find tilbud nær dig og læs tilbudsaviser på mobile medier. Sådan lyder opskriften på forbruger-succesen eTilbudsavis, som unge iværksættere har skabt. Torsdag aften blev de hædret med e-handelsprisen 2011 i kategorien 'Mobil e-handel' ved den årlige prisfest i København, hvor Danmarks dygtigste virksomheder deltog.

- At modtage e-handelsprisen 2011 er en kæmpe anerkendelse og blåstempling af det, vi knokler hårdt for. Det vil forhåbentligt øge kendskabet til eTilbudsavis og gavne endnu flere forbrugere, siger Morten Bo (21), medstifter af eTilbudsavis.

- Vægten af et komfur modtager vi årligt i tilbudsaviser. Det er nu muligt at læse tilbudsaviser digitalt på iPad med eTilbudsavis, som giver grøn samvittighed og samme gode læseoplevelse. eTilbudsavis er det første reelle alternativ til trykte tilbudsaviser, som allerede flere end 20 % af danske iPad-brugere benytter, udtaler Christian Birch (22), medstifter af eTilbudsavis.

- Er man på farten, kan man have eTilbudsavis med i lommen på sin smartphone og nemt finde tilbud i nærheden af hvor, man befinder sig. Det gør flere end 15 % af danske iPhone- og Android-brugere! Indtast fx 'sodavand' og få en liste over tilbud på 'sodavand' nær dig. Det sparer penge, tid og transport, forklarer Morten Bo.

eTilbudsavis er gratis. Prøv selv eTilbudsavis:

- iPhone: http://itunes.apple.com/dk/app/etilbudsavis/id387585769 mt=8
- Android: https://market.android.com/details id=com.eTilbudsavis.eTilbudsavis
- iPad: http://itunes.apple.com/dk/app/etilbudsavis-hd/id430511138 mt=8
- Hjemmeside: http://etilbudsavis.dk

Se eTilbudsavis og de andre vindere på http://www.fdih.net/e-handelsprisen/vinderne.aspx

Læs mere her

tags: Danmark, 2011, København, Android, virksomhed, penge, samvittighed, iPhone, e-handel,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar