tirsdag den 31. juli 2012

Alverdens herligheder på vej til svenskerne

Svenskerne har forsynet os med både IKEA og H&M. Nu giver vi dem Alverdens Herligheder.

Det danske firma, som hedder Alverdens Herligheder på latin - Gloria Mundi Care ApS - har netop åbnet en ambitiøs webshop målrettet ældre og handicappede svenskere: www.gmcare.se.

Gloria Mundi Care ApS sælger designer hjælpemidler til folk med funktionsnedsættelser. Firmaet leverer et alternativ til mange af de hjælpemidler, som i den kommunale version , mest af alt ligner hospitals¬udstyr. Anne Mette Andkjær, som er kvinden bag firmaet, håber, at svenskerne vil tage godt imod webshoppen.

- Vi har haft mange svenske gæster i vores danske webshop, så vi ved, at interessen er der. Samtidig har svenskere og danskere en interesse for design og en stil, der ligger tæt på hinanden. Derfor tror jeg, at vores produkter også vil være attraktive for den svenske målgruppe, siger direktør i Gloria Mundi Care ApS Anne Mette Andkjær.

Handel er en tillidssag
-Både som befolkningsgrupper og handelsepartnere har danskere og svenskere stor tiltro til hinanden, og det er et godt fundament for en webshop. I en webshop kan man ikke fysisk røre ved varen og tale med ekspedienten, og derfor spiller tillid en vigtig rolle i beslutningen om at købe en vare i en webshop. Tillidsforholdet mellem Danmark og Sverige har vejet tungt i vores beslutning om at starte op i Sverige, siger Anne Mette Andkjær.

Designet til at se godt ud
Hos Gloria Mundi Care kan man købe kørestole, toiletbidetsæder, stokke, sæbedispensere, støttehåndtag til badeværelset og meget mere. Alle varerne er designet til at se godt ud og samtidig fungere som hjælpemidler til mennesker med funktionsnedsættelser.
-Vores holdning er, at design og funktionalitet skal gå hånd i hånd. Folk vil gerne have en smart otiumstol, flotte, brugbare køkkenredskaber og en smuk sæbedispenser. Alt sammen ting, som kan bruges, selvom man har forskellige former for skavanker. Ingen har lyst til, at hjemmet skal ligne en hospitalsstue, bare fordi man går dårligt, kun kan bruge den ene hånd eller har fået dårlig ryg. At være selvhjulpen er i høj kurs i dagens Danmark, og den æstetiske sans bliver jo ikke dårlig, bare fordi man får gigt i hænderne, siger Anne Mette Andkjær.

Gloria Mundi Care ApS åbnede i sidste måned i Tyskland. Og regner med, at det næste mål for en webshop bliver Frankrig.

billedtekster:
-Berøringsfri tandpastadispenser
-Anne Mette Andkjær

Læs mere her

tags: hospital, Danmark, Sverige, Tyskland, direktør, Frankrig, pasta, IKEA, Design, handicap,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar