mandag den 23. april 2012

Oplev Preben Mejer til e-commerce seminar

Den 18. april inviterer e-commerce samarbejdet Innotune til alternativt webshop-seminar. Oplev hvordan produktionen af en webshop med kommunikation kan gøres unik. IT-guruen Preben Mejer kigger forbi og underholder med sit bud på immersive computing .

Innotune er et e-commerce samarbejde mellem Logica, ScanCommerce og Loyalitetsbureauet, som hver især leverer sit til komplette og seriøse e-commerce løsninger. Innotune har tidligere afholdt 2 velbesøgte seminardage e-days og den 18. april inviterer virksomhederne endnu gang.

e-days, som bliver afholdt hos Logica i Kolding, har denne gang gjort op med kedelige og teksttunge PowerPoint-præsentationer og lange taler. Posen er rystet godt og grundigt, og deltagere vil denne gang blive involveret i en art speed dating og mini-workshops, hvor omdrejningspunktet naturligvis vil være produktion af webshops med kommunikation på en unik og integreret facon.
Målgruppen er primært detail- og B2B-kunder med og uden webshop, men alle er velkomne.

Preben Mejer er, af ComputerWorld, blevet kåret til en af Danmarks mest indflydelsesruge IT-personer. Som foredragsholder, sparringspartner og konsulent har han konstant fingeren på IT-pulsen og ved stort set alt om digitale muligheder og udfordringer. Preben Mejer vil til Innotunes e-days underholde og undervise om blandt andet begrebet Smart Computing .

Fakta om Innotune og e-days
Hvornår: Onsdag den 18. april kl. 8.30-15.30
Hvor: Logica Danmark, Kokmose 12, 6000 Kolding
Pris: Arrangementet er gratis

Tilmelding foregår på www.innotune.dk hvor hele e-days programmet og yderligere information om Innotune findes.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar