tirsdag den 24. april 2012

Miinto.dk tegner sig for hver femte tjente krone hos konkurrerende online shops

Skandinaviens største online modebutik, miinto.dk, samarbejder i dag med omtrent 570 detailbutikker og online shops indenfor mode. Blandt andet samarbejder miinto.dk med den luksuriøse online shop Triercopenhagen.com for hvem hver femte tjente krone genereres via samarbejdet med miinto.dk.

I en rundspørge foretaget blandt et udsnit af miinto.dk s samarbejdspartnere i marts 2012, viser det sig at miinto.dk udgør en signifikant del af forretningen for især en række af de tilknyttede online shops.

Det anslås, at miinto.dk tegner sig for mellem en tredjedel og en femtedel af den samlede indtjening hos de adspurgte online shops - der samtidig også er konkurrenter til miinto.dk.

Navnlig den kendte online shop, Triercopenhagen.com, som har skabt gode resultater i årenes løb, har oplevet en optimerende effekt af samarbejdet med miinto.dk. Indhaver og medstifter af Triercopenhagen.com, Tatjana Haddow, udtaler:

For Triercopenhagen.com var samarbejdet med miinto.dk et vigtigt strategisk træk. Hvis samarbejder som disse anvendes rigtigt i forhold til den position en forretning er i på markedet, er miinto.dk et salgs- og marketing-værktøj, som kan øge indtjening og knowhow for online shops markant .

Tatjana Haddows kollega på direktørposten, administrerende direktør i miinto.dk, Konrad Kierklo, erklærer sig enig i udsagnet:

Triercopenhagen.com er fantastisk dygtige og en konkurrent, som vi altid har ladet os inspirere af på mange fronter, så det er naturligvis et privilegium at indgå samarbejde med dem med det formål at gøre os begge endnu stærkere .

På spørgsmålet om det ikke er omvendt konkurrence at tjene penge til sine online konkurrenter, svarer Konrad Kierklo:

Jeg ser det som en markedsmæssig fordel, at dygtige og seriøse aktører på markedet som miinto.dk og Triercopenhagen.com går sammen og skaber et grundlag, som styrker alle. Det er ikke omvendt konkurrence. Det er god forretning for os og for vores samarbejdspartnere .

Det samme mener Tatjana Haddow fra Triercopenhagen.com:

Vores primære omsætning kommer stadig fra salg gennem Triercopenhagen.com, men det er klart, at samarbejdet med miinto.dk giver os en fantastisk salgskanal og absolut en øget omsætning. Dog vil jeg sige, at det bedste ved samarbejdet med miinto.dk er, at vi får udbredt kendskabet til Triercopenhagen.com blandt miinto.dk s 700.000 månedlige besøgende. Det er markedsføring, der vil, kan og giver noget.

Miinto.dk, der har afdelinger i Norge, Sverige, England, Irland, Holland og USA budgetterer med at omsætte for 50 millioner euro for de tilknyttede butikker og online shops i 2012. I løbet af 2013 er det hensigten af miinto.dk har åbnet kontorer i syv nye lande både i og udenfor Europa. Triercopenhagen.com huserer på nuværende tidspunkt kun i Danmark, men har intentioner om at udvide til Sverige, Norge og Finland.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar