fredag den 26. august 2016

Renew Extreme - Høj Koncentration af Retinol H10 Uden Gener


Renew Extreme Serien er baseret på den nyeste generation af stabil retinol - Retinol H10, og skaber den perfekte balance mellem effektivitet, stabilitet og optimal tolerance.Renew Extreme Serien med høje koncentrationer af retinol markerer et grundlæggende skift i hudpleje, hvor ikke receptpligtige former for retinoider kan anvendes til daglig pleje og garantere optimal effekt.

Rejuvenating Serum med Retinol 2% giver forbrugeren markedets højeste koncentration og garanterer høj effekt og udbyttet er sundere hud.

Rejuvenating Serum kombinerer olier, retinol og C-vitamin og denne sammensætning optages hurtigt af huden, og kan anvendes af alle hudtyper, selv den mest sarte hud. Serum fungerer lige så fint som øjenserum, da de mange olier plejer og fugter huden, mens cellerne aktiveres til at producere mere kollagen.

Den perfekte anti aging natcreme fra Renew Extreme Serien indeholder 0,5% retinol, og den synenergetiske virkning mellem Retinol, C-vitamin, Hyaluronsyre og Fytinsyre forebygger alderstegn og opbygger hudens fugtniveauer. Serum og cremen kan sagtens kombineres og anvendes hver aften for optimal effekt.

Renew Extreme Serien med Retinol H10 store fordel er, at den kan tåles i høje koncentrationer uden at udløse nogen allergiske reaktioner. Den karakteristiske rødme og tørhed i forbindelse med anvendelse af retinoider løber man ikke ind i her. Huden har ikke behov for tilvænningsfaser med lave doser af retinol.

Ved Retinol H10 behøver man ikke spekulere om ens dyre produkter går til spilde, hvis man lige glemmer, at de ikke skulle have stået i solen og fået lidt for meget varme. Retinol H 10 er stabilt og mister ikke sin koncentration, selv om den er blevet udsat for varme, sol, og lys. Den kan tåle alt og oxiderer aldrig.


Læs mere her

tags: recept, allergi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar