tirsdag den 16. august 2016

Boligtilbehør og tilbud samlet ét sted


Intoliving.dk er endelig blevet lanceret, og ved at samle udvalget fra over 50 butikker, kan du nu nemt finde de møbler og det boligtilbehør du søger – også de gode tilbud. Ved at samle over en halv million produkter ét sted, har intoliving.dk sat en høj dansk standard for nem søgning af alt fra glas og pander til stole og borde. Det er firmaet WebCollections ApS som står bag sitet, og de har mange års erfaringer med lige præcis en brugervenlig visning af varer på nettet.

En tilgængelig navigation
Du kan eksempelvis vælge kun at se produkter fra brands som Hay, Kähler eller Royal Copenhagen, hvorefter du kan sortere udvalget efter pris for kun at se de billigste produkter fra dit yndlingsmærke. Det er især tænkt til et fordelagtigt sted at lede efter gaver, men husk at bestille et par dage før du skal bruge varen, da den jo skal sendes til dig fra forhandleren først. Selve købet foregår på en af de over 50 butikker som dagligt leverer produktdata til intoliving.dk.

Gode priser og god fremtid
De gode tilbud på boligtilbehøret er fremhævet på sitet, så du kan se hvad din procentbesparelse er ud for hvert produkt, som er på tilbud, ligesom du kan se førprisen. Holdet bag sitet udtaler at de den kommende tid vil arbejde på at forbedre sitet yderligere, så brugerne kan se frem til endnu flere funktioner på sitet som hjælper dem med at finde frem til lige præcis det de søger.

"Inden vi ser os om begynder det årlige julesalg, hvor folk forventer at finde de bedste tilbud og udsalg. Vi vil forsøge det bedste vi kan, at hjælpe dem med at finde frem til de bedste gave idéer" udtaler den produktansvarlige for intoliving.dk.

"Vi går en spændende fremtid i møde, og vi ser kun frem til at gøre portalen endnu bedre! ".


Læs mere her

tags: portal,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar