onsdag den 13. juli 2016

Ny portal gør det nemmere at finde, det helt rigtige køb, når du handler tøj og mode online


Danske WebCollections ApS har netop lanceret Moded.dk, der samler tøj, sko og modetilbehør fra kendte og mindre kendte webshops. Med over 500.000 mode-produkter hjælper hjemmesiden dig med at finde det bedste tilbud på nettet. Uanset om du er på udkig efter luksusmode eller billig mode til mænd, kvinder eller børn.Moded.dk er et sted på nettet, hvor du kan starte din shopping. Hjemmesiden samler udvalg fra kendte webshops som Zalando, Asos og Nelly. Moded.dk er gratis at bruge og kræver ikke log-in eller anden tilmelding.

Spar penge på mode online
På Moded.dk er det let at spare penge, når du handler online.
Hjemmesiden fremhæver nedsatte varer tydeligt fra de forskellige webshops. Ligesom du kan vælge, at du kun vil præsenteres for aktuelle udsalgsvarer, som opdateres dag for dag.
Derudover er der et prisfilter, som minder om dem, du kan finde i almindelige webshops, som tillader dig at vælge en priskategori. Det er for eksempel nyttigt, hvis du er på udkig efter en taske, der ikke må koster over 500 kroner eller lignende.

Så snart du har fundet et godt tilbud, sender Moded.dk dig videre til den rette forhandler og snart vil du have produktet i din garderobe.

Shop hurtigt og nemt
En overskuelig kategoriinddeling hjælper dig med at navigerer rundt mellem de mange tusinde produkter, som ellers kan virke umulige at gennemse.
Du kan også vælge at tage udgangspunkt i dit yndlingsmærke ved at finde det i Moded.dks mærkeoversigt. Herefter vil du blive præsenteret for et stort samlet udvalg, som du kan sammenligne priser og design med.

Det er hurtigt og nemt at shoppe på Moded.dk. Spar penge – og find det bedste tilbud for dig!

Læs mere her

tags: penge,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar