lørdag den 9. april 2016

Daniel Silfen - dansk designer bag nyt brand på stylepit.dk


Hos STYLEPIT er vi selvfølgelig stolte over at kunne vise Daniel Silfens toplækre designs, i kvaliteter der afspejler maskulinitet og holdbarhed.Daniel Silfen er vokset op med kvalitetsmaterialer omkring sig. Det viser sig i det udsædvanligt gode og kraftige bøffelskind og det bløde, glatte kalveskind, som størstedelen af hans skindkollektion er skabt af.

Hans rejsetasker er velegnede til både business- og rejsebrug, idet de har en holdbarhed og et look, som udstråler styrke og maskulinitet. Den slags tasker som kun bliver bedre med brug.

De gennemdesignede og velproducerede punge har plads til alle kort, mønter og sedler uden at se prangende eller sprængfarlige ud.

Diskret luksus i oliebehandlet skind. Holdbar, tidsløs luksus som STYLEPIT har i shoppen fra april.

Netop kvaliteten og den enkle, elegante luksusfeel er grunden til, at Niklas Landin, Christopher og mange flere har Daniel Silfens tasker, når de rejser. Også det tidligere samarbejde med brandet Les Deux, viser bredden og styrken i Daniels design.

Og netop styrken i hans design kommer ikke fra fremmede: hans forældre har skabt et af Danmarks stærkeste taskebrands, ADAX, som stylepit.dk også har online.

Alle billeder fra Daniel Silfen og stylepit.dk

Læs mere her

tags: Danmark, Niklas Landin,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar