onsdag den 6. januar 2016

Januarudsalget er i fuld gang hos brdr. friis møbler


Kalenderen siger år 2016 og et nyt og spændende år ligger for døren. Dette fejres hos brdr. friis møbler, som lige nu og hele januar måned har stort vinterudsalg, hvor både klassiske og moderne designmøbler kan findes til stærkt nedsatte priser.Oplev designmøbler fra brands som Fritz Hansen, Erik Jørgensen, Carl Hansen & Søn og mange flere til eksklusive priser til og med d. 30. januar 2016.

Her er blandt andet tale om den yderst populære stol Y-stolen designet af Hans J. Wegner i 1949, som er blandt de mange udsalgsvarer og kan opleves udstillet både i forretningen i Søborg og i Brønshøj. Mulighederne er mange for denne designklassiker der fås i et utal af varianter, både i farver og træsorter.

Ligeledes er det prisvindende spisebord T1 fra ByKato blandt udsalgsvarerne. Bordet er designet i 2012 af Karl Rossell og Tonny Glismand, som har formået at skabe et bord med et elegant og let design samtidig med en høj funktionalitet. Bordet fås desuden med udtræk således at der kan sidde helt op til 18 personer ved samme bord.

Kom ind forbi forretningerne på henholdsvis Gladsaxevej 311 i Søborg og Mellemvangen 30 i Brønshøj og oplev de mange klassikere såvel som moderne designmøbler.

Du kan også besøge brdr. friis møbler webshop og se alle udsalgsvarerne som gælder til og med d. 31. januar 2016.Læs mere her

tags: 2012, Brønshøj, 2016,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar