fredag den 22. januar 2016

Annette Heick og Jesper Vollmer - Starter ny fælles virksomhed Rå ApS


Det er i dag præcis et år siden, min mand, Jesper Vollmer, brækkede nakken ved en ulykke i Thailand og efterfølgende var indlagt i et halvt år. Meget er sket i vores liv siden da, og i dag kan vi åbne dørene for en helt ny fremtid.Det er en fornøjelse at kunne konstatere, at Jesper nu er så meget på benene, at han og jeg kan præsentere vores fælles virksomhed, Rå ApS.

Rå er et hus, vi har bygget i Allinge på Bornholm, hvor folk (primært firmaer) kan arbejde eller holde møde i en privat atmosfære, smage Jespers mad og overnatte. Men Rå.dk er også et website, hvor man kan hente opskrifter, inspiration og nyheder fra den gastronomiske verden.

Senere på året introducerer Rå en designlinje indenfor køkkenredskaber og table-ware, hvilket bakkes op med en kogebog, som udgives på Politikens forlag i efteråret.

Jeg fortsætter mit travle virke i underholdningsbranchen, men Jesper har efter ti gode år som Kongehusets køkkenchef truffet en beslutning sammen med

sin arbejdsgiver om at gå nye veje. Hans fratrædelse sker pr.1. juli i år.
Allerede nu er Jesper i fuld gang med at optage en række TV- programmer om spisevaner, som inden længe vil kunne ses på DR1.
Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle dem, der har bakket os op i et svært år, og vi ønsker samtidig et godt 2016.
Annette Heick

Læs mere her

tags: Thailand, Bornholm, Politiken, virksomhed, 2016, arbejdsgiver, atmosfære,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar