torsdag den 24. december 2015

Ny spændende sportsportal og online mødested for sportsinteresserede


Anno 2015 er styrketræning blevet meget populært, især, hvis vi ser på den generation som er under 50 år. En sund livstil er blevet 'in' og internettet bugner derfor også med diverse træningstilbud og apps. Det er især de unge som er storforbrugere af de forskellige tilbud og apps.
Nu har lovingsport.dk lanceret en sportsportal til formål at skabe et online mødested for sportsinteresserede, heriblandt unge, som ønsker at møde andre indenfor samme eller andre sportgrene, men som også ønsker at købe sportsrelaterede produkter så som protein og kosttilskud nemt og billigt.

Loving Sport ønsker at henvende sig til alle sportsinteresserede, uanset om du træner hverdag eller bare en gang om måneden. siger Brian Didrichsen som er ejer, udvikler og idé mand bag sitet. Vi vil meget belønne vores mest trofaste kunder som handler kosttilskud oftere end andre - det gør vi ved at tilbyde et medlemskab som giver dig store rabatter og kan opsiges når som helst.

Brian fortsætter: "det er helt gratis at oprette en profil på siden som giver dig fri adgang til hele hjemmesiden og dens hertilhørende funktioner. De produkter vi sælger på siden kan alle købe - hvad enten man er betalende medlem eller ej. Det eneste der er til forskel, er prisen."

Ud over at være et socialt mødested er det også intentionen at lovingsport.dk skal være et sted man kommer for at søge gode råd og vejledning via hjemmesidens artikler siger Brian Didrichsen

Brian udtaler: "I takt med at siden vokser vil der også blive arrangeret forskellige sports events som du vil kunne tilmelde dig - selvfølgelig med rabat som medlem. Tanken er at disse sportsevents skal være lidt anderledes end dem vi normalt finder og ser på marked i dag."

"Målet for år 2016, er at nå 2000-3000 brugere på sitet - og vi er allerede godt på vej" siger Brian afsluttende.


Læs mere her

tags: internet, portal, 2016, kosttilskud, styrketræning,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar