lørdag den 14. november 2015

Tre ikoniske klassikere fejres hos brdr. friis møbler


Børge Mogensen, Hans J. Wegner og Poul M. Volther er navnene bag nogle af de mest ikoniske møbler i dansk møbeldesign.
Fælles for dem er, at de hver især har skabt tre fantastiske siddemøbler for over 50 år siden med så tidløse designs, at de opleves som yderst populære den dag i dag.
Børge Mogensen med sin ikoniske tremmesofa fra 1945, Hans J. Wegner med sin elegante Wing chair og Oculus chair fra 1960 og Poul M. Volther med sin tidløse Corona chair fra 1964.

Og netop disse tre designklassikere fejres hos brdr. friis møbler med eksklusive kampagner!

Børge Mogensens ikoniske tremmesofa, som kan sænkes i højre side med sine karakteristiske læderremme er en ægte klassiker som har præget de danske hjem og den danske designkultur i ikke mindre end 70 år. Faktisk har sofaen i år 70 års jubilæum hvilket fejres med 4 spændende versioner i friske tidssvarende farver: Blå, Gul, Grå eller mørkegrå og alle med stel i smukt lyst egetræ.

Ligeledes er Wegners lænestole Wing chair og Oculus chair aktuelle i år med 55 års jubilæum. Stolene er indbegrebet af Wegners viden om ergonomi kombineret med hans skulpturelle og minimalistiske formsprog som gør, at stolene i dag 55 år senere stadig er lige populære og tidssvarende. Jubilæet fejres med versioner af begge stole i helt nyt og spændende uldstof fra Kvadrat i 5 forskellige farver.

Og sidst men ikke mindst skal Poul M. Volthers Corona chair nævnes. Også denne stol har rundet sit halvtredsindstyvende år og det fejres med en stofbetrukket version i 6 forskellige farvemuligheder i Steelcut eller Steelcut Trio fra Kvadrat. Det karakteristiske ved Corona Chair er det tidløse design som gør, at trods de 51 år stolen har på bagen, er den stadig lige populær og moderne i dag.

Kom ind forbi brdr. friis møbler i enten Gladsaxe eller Brønshøj og oplev de tre møbler udstillet eller besøg brdr. friis møblers hjemmeside og læs mere om fejringen af disse tre ikoniske siddemøbler.

Men skynd dig! Kampagnerne gælder kun til henholdsvis d. 30/11 og 31/12 2015!


Læs mere her

tags: Brønshøj, sprog,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar