fredag den 20. november 2015

STYLEPIT præsenterer BLACK FRIDAY WEEK

$(document).ready(function() { $("a.oembed").oembed(null,{ includeHandle: false, maxWidth: 428, maxHeight: 328 }); });
Den sorte fredag starter søndag i år. STYLEPIT åbner ballet søndag d. 22. november med et brag: Køtilbud i lange baner med de vildeste sorte priser - en hel uge!Den kendte fredag, Black Friday, har for alvor bidt sig fast i de danske netbutikker. Dermed kan forbrugerne godt regne med rabatkampagner, der virkelig skaber julefest:

'Hos STYLEPIT så vi allerede sidste år en klar tendens til, at både offline og online butikker ser Black Friday som en af årets største udsalgsevents. Derfor har vi i år valgt at fejre dagen med en hel uges fantastiske tilbud - Black Friday Week- så der er rig mulighed for at få julegaverne hjem i god tid', fortæller Inbound Marketing Manager, Mila Blarke.

Samtidig fortsætter den store Early Bird kampagne, som giver handlende på stylepit.dk mulighed for at modtage et gavebevis på kr 1000,- hvis det samlede køb i november og december rammer kr 5000,-.
Kampagnen løber til og med 15.12.15, så der er rig mulighed for at ramme det magiske beløb med Black Friday Week ind over.

Bliv inspireret af videoen herover og velkommen ind på stylepit.dk!

Læs mere her

tags: december, julegave,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar