fredag den 7. august 2015

Mænd er mere tilbøjelige til at shoppe med rabatkoder


Saleduck.dk har lavet en undersøgelse ud fra deres besøgendes shopping vaner. Undersøgelse er baseret på grundlag af besøgende. Hvor det viser sig at, at mænd og kvinder er interesserede i rabatter fra samme typer webshops. Begge køn viser størst og fælles interesse i webshops, der tilbyder sportstøj og udstyr.Mod forventning, besøger mænd hyppigere online butikker end kvinder. Ud fra vores undersøgelse ses der et større antal mandlige besøgende end kvindelige. Da hele 54% af alle de besøgende er mænd, hvor de resterende 46% er kvinder. Det kan derfor konkluderes, at mænd handler oftere online end kvinder, eller at mænd er mere tilbøjelige til at lede efter tilbud og rabatkoder.

Online sportsbutikker forbliver mest populære

Efter online sportsbutikker, ligger online modebutikker på en andenplads. Hvor både mænd og kvinder er hyppige besøgende. Derefter ligger kategorien rejser & ferier på tredjepladsen. De efterfølgende populære kategorier deler herefter mænd og kvinder. Mænd besøger oftere webshops der forhandler elektronik og kvinder besøger oftere online shops med skønhedsplejeprodukter. Produkterne som mænd og kvinder i sidste ende køber online, varierer naturligvis betydeligt. Hvor kvinder sandsynligvis køber flere skønhedsplejeprodukter, mens mændene køber mere sportstøj og udstyr.

Mænd over 65 shopper også online

Bemærkelsesværdigt, har det vist sig at den yngste generation, som er opvokset med smartphones, tablets og bærbare computere, ikke er de mest aktive på hjemmesiden. En forklaring kan være, at den yngre generation har færre penge til rådighed og derfor handler mindre online. Den største gruppe af besøgende er mandlige og kvindelige besøgende mellem 25 og 34 år, men overraskende nok handler mange over 65 år også online.


Læs mere her

tags: computer, penge,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar