fredag den 3. juli 2015

Bevægelsesfrihed og variation der mindsker smerter i ryggen


Den gamle legende HÅG Capisco Puls 8010 kontorstol designet af Peter Opsvik bliver netop nu videreført af HÅG og sætter derfor et øget fokus på miljøvenlige kontormøbler samt øget bevægelsesfrihed for stolens bruger.Den legendariske og ikoniske HÅG Capisco Puls 8010 kontorstol, der er designet af Peter Opsvik - også kendt for Trip Trap stolen, er et af markedets mest miljøvenlige produkter. Ud over det lave CO2 forbrug på blot 31 kg. pr. enhed, er der ikke anvendt farlige kemikalier under produktionen af stolen.

HÅG sætter med sin videreførsel af den legendariske HÅG Capisco Puls 8106 et øget fokus på at være miljøvenlige og give større bevægelsesfrihed. Først og fremmest giver den unikke designer kontorstol et friskt pust til ethvert moderne rum, hvad enten den bruges på arbejdspladsen eller i hjemmet.

Støtte til ryggen
Når der tilbringes mange timer dagligt ved et skrivebord, er det vigtigt at sidde på en stol, der yder ryg og skuldre støtte for at undgå smerter og spændinger. Her er HÅG Capisco stolen på grund af sin store bevægelsesfrihed og ergonomiske nytænkning effektiv, da den yder bevægelse samt variation i hverdagen.

I forskellige situationer er der forskel på, hvilken type støtte ryggen har brug for. Derfor er det vigtigt med en kontorstol med stor bevægelsesfrihed, der både kan indstilles til mødebordet, højbordet og til det daglige skrivebord.

Miljøvenligt design
Stolen er fremstillet af 28% genbrugsmaterialer, og netop derfor kan 95% af stolens komponenter genanvendes. Kampagnen løber fra 1. maj til 31. august 2015.

Læs mere her

tags: kemi, miljøvenlig, miljø, kontorstol,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar