torsdag den 11. juni 2015

Zenji Mobile og Sendentanke.dk indleder samarbejde


Zenji Mobile indgår et samarbejde med den digitale gavekortsforhandler sendentanke.dk. Samarbejdet vil gøre det endnu nemmere for Zenjis kunder at indløse deres månedlige point til gavekort.Juni måned indleder Zenji Mobile sit nye samarbejde med landets eneste forhandler af digitale gavekort; sendentanke.dk.

Udover fri tale, SMS/MMS, 4G og 4-16 GB data modtager Zenji Mobiles kunder hver måned 25-100 kr. point de kan bruge på gavekort. Zenjis kunder vælger selv, ved hvilken af Zenjis samarbejdspartnere de vil bruge gavekortet og hvor lang tid de vil spare point op. Samarbejdet med sendentanke.dk betyder, at det nu bliver endnu hurtigere og mere enkelt for Zenjis kunder at vælge og indløse deres månedlige gavekort.

Digitalt gavekort på mobiltelefonen
Sendentanke.dk har som de første i Danmark specialiseret sig i digitale gavekort. Her kan du købe et gavekort og få det sendt til modtagerens smartphone. Gavekortet kan tages i brug med det samme, og modtageren behøver ikke vente i dagevis på at få tilsendt fysisk gavekort med posten. Det digitale gavekort kan bruges direkte fra mobilen.

Zenjis samarbejde med sendentanke.dk giver firmaets kunder samme mulighed for at modtage det månedlige gavekort på mobiltelefonen, så det kan bruges få sekunder efter, at gavekortet er bestilt. Sendentanke.dk overtager det meste af distributionen af Zenjis gavekort til gavn for mobilselskabets kunder. Charlotte W. Larsson, marketing- og kommunikationsansvarlige ved Zenji, siger om samarbejdet:

"Vi har en ambition om at levere både telefoni og fordelsprogram til vores kunder, og de skal enkelt og effektivt udnytte deres fordele via mobiltelefonen. Derfor er et samarbejde med sendentanke.dk det helt rigtige skridt og understøtter perfekt bl.a., at det skal være nemt, gennemskueligt og smækfyldt med mobile fordele at være kunde hos os "

Samarbejdet med sendentanke.dk betyder desuden, at der nu er endnu flere steder Zenji-kunderne kan bruge deres point. Der er tilføjet 19 nye gavekortssamarbejdspartnere, og blandt de nye forretninger finder man bl.a. The Body Shop, Just-Eat og Interflora.

Oplagt samarbejde
Sendentanke.dks grundlægger Rune Eirby Poulsen er glad for samarbejdet, som han er overbevist om vil gavne Zenji Mobiles kunder:
"Samarbejdet er på mange måder oplagt. Zenjis kunder modtager deres points som de kan konvertere til gavekort hver måned, og samarbejdet med sendentanke.dk gør det nemmere og hurtigere for Zenjis kunder at modtage og indløse gavekort. De slipper for at vente på at få et fysisk gavekort tilsendt eller for at printe gavekortet ud. Det bliver ikke nemmere."


Læs mere her

tags: Danmark, bilen, mobilselskab, kommunikation, sprog,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar