fredag den 5. juni 2015

Haven som et eventyrland af æbler og sagnagtig brugskunst.


Skab en unik have med dekorationsfrugter, fx store smukke hvidt æbler. Disse dekorationsæbler pynter i haven både om sommeren og vinteren. Få en større oplevelse på havevandringen med dekorationsfrugter fra Kingbo.Haven er den kreative udfordring, den er et stykke natur i sig selv, men planteriget kan også sætte tanker i gang om den eventyrlige have. Forfatteren James Hilton skrev i sin roman om det legendariske tibetanske paradis Shambala, der i hans fiktion blev til Shangrila. Det mistede tibetanske paradis, der ligger i en dal afskåret fra resten af verden. Stedet hvor man i ophøjet skønhed i samklang med naturen aldrig ældes. Stedet hvor et folk lever i fred og harmoni. Forlader man stedet går man under og dør. Truslen om en forestående katastrofe efterlader Shangrila som det tabte paradis. Tanken om det uberørte og det vidunderlige paradis – den mytologiske have lige fra Edens Have og til Babylons hængende haver – tanken har altid været der.

Drømmen om det der ikke er, men burde være der, går igen i den menneskelige fortællekunst. Det er 150 år siden, at Lewis Carroll fik sin bog Alice i Eventyrland udgivet. Igen denne higen og søgen efter det overnaturlige. Historien om Alice er baseret på hendes forsøg på netop at komme ind i en hemmelig have. Den lille Alice er på en skovtur med sin søster, da hun pludselig får øje på en lille talende kanin. Hun vælger at følge efter den, og hun falder ned gennem kaninens hul. Her lander hun i et mystisk land, hvor alt kan ske. Ting vokser og krymper sig i vidunderhaven. Hun ser et kaotisk hus, hvor kokkepigen kaster med potter og pander, en baby, der forvandles til en gris og en kat, der kan blive usynlig. Alverdens sælsomme væsner befolker haven. Et forunderligt farvespil af sælsomme gevækster, mærkværdige blomster og overnaturlige kæmpesvampe, bær og frugter er den perfekte baggrund.

Det er klart at filmatisering og anvendelse af nyeste 3D animationer ønskes genskabt. Det pirrer din fantasi, og du ønsker dig uvilkårligt at skabe dig en privat eventyrhave – dit eget lille Shangri La. Haveelskere kan groft taget deles i to nemlig plante-elskerne, der vil have det hele, som det er. Og de kreative der vil 'twiste' naturen lidt – det essentielle her er, at skabe det, der ikke er. Det, der ikke er, men alligevel peger på noget naturligt på samme tid med, at det er overdimensioneret, som I Alices vidunderhave eller det tibetanske paradis. Kæmpestore bær kombineret med gigantiske frugter i forskellige farver henfører dig til fabel-haven. Kæmpe æblerne fås i hvidt som denne serie, men kan også kombineres med røde og grønne æbler. Enorme saftigt udsende dybrøde kirsebær eller tomater bryder ind her og liver op. Gjort rigtigt er haven et symbol på "Edens Have" og dens forbudne frugt. Det eventyrlige kan gøre din have til særdeles begivenhedsrigt sted at være i. Positive kontrasterende energier breder sig, og det harmoniske, fredfyldte og kærlige er din private afstikker til Shangri La.

Denne æbleserie fås i de forskellige højder 29 cm., 36 cm., 64 cm., 55 cm. og 79 cm.. Kombineret med de øvrige bær og frugter udgør eventyrlige skulpturer og ornamenteringer et væld af muligheder. Men enklere kan også gøre selvfølgelig også gøre det, ligesom indendørs indretning er en mulighed. Brugskunst har mange anvendelser og steder, hvor den kan gøre nytte.

Læs mere her

tags: kunst, roman, paradis, kreativ, energi, tomater, frugt, æble,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar