onsdag den 27. maj 2015

Rikki Tikki Company støtter Nepal sammen med Én Gry & Sif


Rikki Tikki Company samarbejder med Èn Gry & Sif om at støtte ofrene for det ødelæggende jordskælv i Nepal, hvor døstallet er nået op over 7.000.Rikki Tikki Company donerer 10% af omsætningen på alle produkter fra Èn gry & Sif, der bliver solgt indtil d. 30. juni 2015. Pengene skal gå til genopbygning af private boliger for Èn Gry & Sifs nepalesiske medarbejdere samt deres familier.

Et stort og ødelæggende jordskælv ramte Nepal d. 25. april, og nødhjælpsorganisationerne melder om over 7.000 døde - et tal der stadig stiger. Grunden til pengene skal gå til genopbygning af private boliger for Èn Gry & Sifs nepalesiske medarbejdere er, at firmaet siden 2000 har fået produceret Fairtrade-certificerede produkter af lokale kunsthåndværkere lidt uden for Nepals hovedstad Kathmandu.

Alle medarbejdere overlevede det ødelæggende jordskælv og er i god behold, men de har ikke længere et hjem at tage til ligesom mange andre nepalesere. De jordskælvsramte ofre har nævnt, at deres største ønske er hjælp til genopbygning af deres hjem, og derfor samarbejder Rikki Tikki Company med Én Gry & Sif, så de igen kan få et hjem.

Hvem er Rikki Tikki Company

Brandhouse, Rikki Tikki Company, står bag webshoppen Rikkitikkishop.dk - grundlagt i 2003. Rikki Tikki Company forsøger vedvarende at forny produktsortimentet ved at finde nye leverandører samt spændende produkter. Sortimentet inkluderer blandt andre mærker som Stelton, Kähler og Kay Bojesen.


Læs mere her

tags: 2003, kunst, jordskælv, omsætning, hovedstad, penge, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar