fredag den 8. maj 2015

Domino’s Pizza sænker priserne i ny menu


Den kendte fastfood-kæde Domino's Pizza har det seneste år været i kraftig vækst. Nu indfører pizzakæden et nyt menukort med pizzapriser der er til at forstå.Landsdækkende ved at lytte til kunderne
Med flere nyåbnede butikker og yderligere på tegnebrættet er der lagt op til en landsdækkende fastfoodkæde. Domino´s direktør Carsten Kjems Falk udtaler "Jeg er stolt over den ekspansion som Domino's Danmark går igennem og tror at en af årsagerne til vores vækst er vores kundefokus – lige fra at lytte til kundernes ønsker om nye kvalitetspizzaer til kundernes ønsker om en mere gennemskuelig menu".

Flere dage med faste lave priser
Domino's Pizza har været kendte for at sælge pizzaer med høj rabat. Crazy Monday & Tuesday, to dage hvor kunderne har kunne få 50% rabat, er nu fjernet og erstattet af pizzaer til en fast lav pris. 'Selvom vi fjerner de 50% rabat, så sænker vi listepriserne så meget, at pizzaen mandag og tirsdag kommer til at koste det samme som den altid har gjort. Nu kan man dog også købe pizzaen til den lave pris om onsdagen og torsdagen. Det havde vi en del kunder der efterspurgte, og derfor har vi ændret menuen.' fortæller Carsten Kjems Falk, direktør for Domino's.

Den høje kvalitet bibeholdes
Selvom at priserne nedsættes, så bibeholdes den høje kvalitet af friske råvarer som Domino's Pizza er kendte for. De mange nyåbnede restauranter giver det en masse stordriftsfordele, som gør at selvom en stor pizza hos Domino's Pizza vil ligge til kun 59 kr. fra mandag-torsdag, så er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Det understreger Carsten Kjems Falk 'Normalt når man ser at prisen falder på noget, så er det naturligt at kvaliteten følger med. Sådan er det dog ikke i vores tilfælde. Vi ved fra vores kundeundersøgelser at kvaliteten af de råvarer vi benytter meget vigtig, så derfor går vi ikke på kompromis med det. Derfor kan vores kunder stadig forvente 100% dansk mozzarella, vores kendte koldhævede dej med dansk kvalitetsmel og kød fra danske leverandører som fx Tulip'.

Baggrund:
For lidt over 50 år siden brugte brødrene Dominicks 75$ på at åbne den første Domino's Pizza restaurant. I dag er der mere end 12.000 Domino's Pizza resturanter på verdensplan. Den første Domino's åbnede i 1997 i Danmark.

Læs mere her

tags: Danmark, direktør, restaurant, råvarer,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar