onsdag den 15. april 2015

Rekord tilslutning til business boost bag tremmer i FÆNGSLET

Med beskæftigelsesministeren i spidsen står 6 borgmestre, 87 virksomheder, 36 talere, 6 top mentorer, 9 finalister til IVÆRKSÆTTERPRISEN, et elitehold af rådgivere og Østjyllands største iværksætterildsjæle klar til at byde velkommen til et gevaldigt business boost bag tremmer - på Iværk&Vækst i FÆNGSLET i Horsens d. 16. april. Det er ikke kun i København, det sker. De østjyske iværksættere er rykket helt frem i iværksætterbussen.
De fem seneste iværksætterårgange beskæftigede 18.000 personer i Østjylland i 2013 og der er appetit på mere!

Gang i den østjyske iværksættergryde
"Det er tydeligt, at der er gang i iværksættergryden i Østjylland", siger Eva Vedel, der er arrangør af Iværk&Vækst. "Forhåndsinteressen er stor og gejsten blandt de lokale iværksætterildsjæle i top. Det er en fornøjelse at opleve den store opbakning og lyst til at dele ud af viden og erfaringer.
Det gælder lige fra den nye stjernevirksomhed Superego, der er Danmarks hurtigst voksende reklamebureau med ildsjælen Anders Juel i spidsen til den etablerede designkomet Rolf Hay fra HAY og CULT iværksætteren Brian Sørensen.

Fængselsnøglen til kapital
Finansiering til vækst er fortsat en udfordring for mange iværksættere og de kan derfor glæde sig til mødet med pengefolket på kapitalgangen i Arresten, hvor penge sidder løst, hvis ideen er stærk nok.

Insero, Syddansk Teknologisk Innovation, Markedsmodningsfonden, Capnova, Borean Innovation, Flex Funding og Fundraiseren er blandt de aktører, der deler ud af råd og måske penge Også iværksætterne, der er lykkedes med at få kapital giver tips til, hvordan man gør sine hoser grønne overfor iværksætterne.

Brainreader, der står bag en banebrydende analyse af hjernen og som vandt sidste års Iværksætterpris, er kommet stærkt videre og COOL4SEA, der har udviklet et køleanlæg, der udnytter overskudsvarmen fra et skibs motorer, fik forudbetalte ordrer, inden prototypen var klar. De vil nu ud og "fiske" i de store farvande.

Madudbrydere i The State Prison Food Court
Innovative madkoncepter, trendy foodtrucks, proteinbarer med insekter, madaktører fra udlandet og spritnye produkter er hovedingredienserne, når der sættes fokus på Food Innovation på Iværk&Vækst i Horsens. Her kan man både smage på iværksætteriet, møde aktørerne og deltage i de sprøde debatter.

Programmet er spækket med Iværksættertopmøde, prisoverrækkelser, involverende workshops, iværksætterprædikener i Fængselskirken og mulighed for at træne til DM i pitch. Og går man all in, kan man få lavet en tatovering med sit nye logo eller iværksættermotto.
Målet er at få skabt endnu flere arbejdspladser!

Fakta
Hvor: FÆNGSLET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens
Hvornår: Kl. 9-18
Pris: Gratis entré

Læs mere her

tags: Danmark, København, Horsens, 2013, OL, Østjylland, udland, virksomhed, penge, tatovering, mentor, beskæftigelsesminister, iværksætteri, beskæftigelse, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar