torsdag den 9. april 2015

Den ikoniske Y-stol af Hans J. Wegner i 24 flotte specialfarver hos brdr. friis møbler

Ystolen en af tidens mest populære og med et arkitektonisk design i særklasse, designet af Hans J. Wegner Y-stolen designet af Hans J. Wegner anses for at have et af de mest populære og tidsløse designs med sin yderst høje kvalitet og sit smukke, elegante og klassiske udtryk.

Hans J. Wegner designede stolen tilbage i 1949 og den blev i 1950 sat i produktion af Carl Hansen & Søn, og har siden været i konstant produktion. Stolen går også under navnet 'Wishbone chair', som kommer af ryggens facon der ligner et ønskeben, 'Wishbone'.

Kvaliteten af denne stol er ikke til at tage fejl af. Det håndflettede sæde består af mere end 120 meter papirsnor og træstellet med sit bøj i ryggen, er skabt ved dampning, hvilket giver stolen en utrolig lang levetid. Samtidig er det med til at give stolen en yderst behagelig komfort.

Carl Hansen og Søn har lanceret dette stilikon i 24 specialfarver, som netop nu kan fås til kampagnepris hos brdr. friis møbler.

De 24 specialfarver giver et utal af muligheder for at indrette sit hjem på helt egen måde, og giver samtidig mulighed for at sammensætte flere stole i forskellige farver alt efter behov. Der er noget til enhver smag og ethvert hjem.

Kampagnepris:
Y-stolen med sæde i naturflet og lakeret stel i samtlige farver: kr. 3.995,- tilbuddet gælder indtil 1. juni 2015.

Oplev stolen hos brdr. friis møbler i Søborg, Gladsaxevej 311, eller besøg brdr. friis møblers hjemmeside.


Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar