tirsdag den 3. marts 2015

Villabana ny forhandler af Nicholas Vahés gourmet specialiteter

Fra d. 1. marts er Villabana officielt ny forhandler af Nicholas Vahés gourmet specialiteter, der gør det muligt for både den øvede og uøvede kok at invitere gæsterne hjem på lækker hjemmelavet gourmet middag. I forbindelse med forbindelse med Villabanas 1 års fødselsdag introduceres den franske Nicholas Vahés gourmet specialiteter nu i varesortimentet - produkter i en klasse for sig.

Gourmet specialiteterne fra Nicholas Vahé, der er opvokset i en familie af kokke, er udviklet af franskmanden selv. Nicholas Vahé er udlært kok og konditor på den 3 stjernede Pic Valence restaurant i Frankrig og tilhører derfor en helt særlig elite inden for tilberedning af gourmet madretter. Derudover er Nicholas også uddannet chocolatier under den verdensberømte chocolatier Daniel Giraud Valence.

Produkter for alverdens øvede og uøvede kokke
Når Villabana introducerer Nicholas Vahés gourmet specialiteter, introduceres produkter der gør det muligt for alverdens øvede samt uøvede kokke at invitere på lækre, hjemmelavede gourmetmiddage i topklasse.

Det helt særlige ved disse gourmetprodukter er, at den ekstreme kvalitet sikrer en unik smag, og enhver elite- samt hjemmekok kan kokkerere en gourmetmiddag med en så fin finesse, der kun kan findes i delikatessens superelite.

Præsentation af Nicholas Vahé ved Villabanas fødselsdag
D. 1. marts fejrer Villabana 1 års fødselsdag, og i den forbindelse introduceres de nye produkter i varesortimentet fra Nicholas Vahé. Villabana er en 100% danskejet webshop, der sætter fokus på design og kvalitet til hjemmet i topklasse.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar