tirsdag den 31. marts 2015

Vil du være stærk og smertefri

Vi ved i dag fra forskningen, at stærke muskler ikke bare afhænger af at løfte noget tungt, men også af et smidigt og friskt bindevæv samt en god smidighed generelt. Med dette træningsprogram og Lotte Paarups nyeste dvd udgivelse får du hele pakken med en foam roller, som gør træningen både effektiv og interessant. Dvd´en er udgivet i samarbejde med DK4.

Fysioterapeut Lotte Paarups DVD Stræk og massage med foam roller giver dig:

* en stærkere krop
* smidighed og elasticitet
* sundere muskler og bindevæv
* færre smerter
* en bedre kropsholdning
* et bedre åndedræt
* bedre blodcirkulation og iltning
* mindre stress og større ro
* sundere ryg og stærkere mave

Core-træning gør dig ikke stærkere!
Vidste du, at du ikke nødvendigvis bliver specielt meget stærkere af at styrketræne, hvis muskulaturen samtidig mister sin elasticitet og smidighed.

Du bliver heller ikke nødvendigvis stærkere med core-træning. Hvis din core-muskulatur ikke er elastisk nok, og dine muskler samt åndedræt mangler dynamik, opnår du ikke fuldt styrke og kraft.

Styrke og power opnås ved muskler og bindevæv, der er dejligt væskefyldt, elastisk, og dermed også et mere vågent nervesystem!

Muskler der bare bliver stærkere og ligesom "krymper", de bliver sløve, uelastiske og "tørre" = du mister kraft og power! I en uelastisk krop giver du fx også stor grobund for udvikling af smerter og dårlig kropsholdning.  

Du er mere hvid end du tror...
Din krop er meget mere HVID indvendig, end du tror! - De fleste mennesker tror, at muskler er røde, hvilket de er i anatomibogen... men dit bindevæv, kaldet fascievæv, er hvidt - og der er rigtig meget af det!

Med denne dvd arbejder du både muskel og bindevæv igennem.

Forskningen siger fascie-vævet
Vidste du,at forskningen i dag viser os, at smerter ofte stammer fra fascie-vævet, der omslutter og er indvævet i alle kroppens muskler, samt omkring led og knogler

Fordi bindevævet har et meget stort antal af sansereceptorer, reagerer det også meget kraftigt på mental stress og anden fysisk overbelastning. 

TIP! Vælg bedste foam roller for dig
Der findes mange forskellige slags foam rollers. Du skal primært vælge ud fra hårdhed og str. (tykkelse og længde). Mange øvelser (ikke alle) kan du lave med en kort foam roller, men jeg anbefaler den lange. Du kan sagtens bruge den tynde rulle, men den tykke giver dig mere dybde og gør det lettere at navigere rundt i øvelserne. Hårdheden skal du vælge helt ud fra hvor sensitiv du mener, at din krop er.

Læs mere her

tags: dvd, recept, stress, anatomi, sprog, Ford, Forskning, massage,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar