onsdag den 4. marts 2015

Bor du i Danmarks mest gavmilde by

Gavekort webshoppen sendentanke.dk har analyseret deres data, der viser hvor i landet, der bliver købt flest gaver. Danskerne elsker at glæde og overraske hinanden, men hvor I landet bliver der sendt flest gaver

Det har sendentanke.dk sat sig for at undersøge, og resultatet viser, at der er forskel på Jylland og Sjælland.
I top 10 finder man f.eks. byer som Esbjerg, Silkeborg og Herning. Til vores overraskelse er det en helt anden jysk by, som endte med at tage os med storm. Derfor er det med glæde, at vi kan annoncere at de mest gavmilde i kongeriet Danmark simpelthen er koldingenserne!

Hvad Kolding og deres borgere laver på førstepladsen, har Rune Eirby Poulsen, der er stifter og medejer af sendentanke.dk, ikke nogen forklaring på:

"Tidligere tal viser, at det er nordjyderne som bruger flest penge på julegaver[1]. – men dem som er mest gavmilde i dagligdagen er borgerne I Kolding. Så måske vi skal målrette noget mere markedsføring mod Kolding" fortæller Rune Eirby Poulsen.

Hvem flopper på gavefronten

Københavnerne ligger lunt i svinget på en 5. plads og på en 6. plads ligger Hvidovre, så Københavnerne er ikke helt tabt på gavefronten, selvom der selvfølgelig er plads til væsentlige forbedringer hvis Hovedstaden skal indtage en fremtidig 1. plads.

Odense og Århus indtager henholdsvis 7. og 8. pladsen, hvilket selvfølgelig er en smule overraskende, de store danske byer må se sig slået af de mindre provinsbyer.

Helt på bunden af vores Top 10, finder vi endnu en overraskelse.
På trods af tidligere at have ligget i top af diverse undersøgelser, finder vi altså Aalborg på en lidt trist 10. plads. Vi vil selvfølgelig gerne give nordjyderne mulighed for revanche, og heldigvis er 2015 først lige begyndt.

Fakta

Undersøgelsen er baseret på data fra alle de ordrer som er afgivet på sendentanke.dk i hele 2014
Tallene er nået ved at: dividere omsætningen for den pågældende by med indbyggertallet og derefter sammenlignet med landsgennemsnittet.


Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar