lørdag den 7. februar 2015

Spar mange penge på brugte iPhones og iPads

Producenterne sender nye tablets og smartphones på markedet i en lind strøm. Derfor er der mange penge at spare på at købe brugt, og det gør flere og flere. Det oplever man hos Datamarked.dk, der sælger brugt IT-udstyr iPhone 6, Macbook Air og iPad Air. De nyeste modeller fra Apple som frister kunderne med nye slanke designs og højere ydelse til mange tusinde kroner. Mange skifter med det samme til de nyeste versioner og derfor vokser markedet for brugte iPhones og iPads også hastigt. Rigtig mange vil nemlig gerne købe de lidt ældre modeller, som stadig er up to date og har en høj ydelse.
Hos Datamarked.dk har man specialiseret i at sælge brugt computerudstyr og netop iPads og iPhones er der en stigende interesse for at købe brugt.

- Kunder som gerne vil spare penge og som ikke har behov for det sidste nye fra Apple, de køber hos os. Og der er flere og flere der benytter sig af det, siger Michael Vestergaard, indehaver af Datamarked.dk i Nørresundby.

Lavere priser
I firmaets webshop kan man vælge mellem mange forskellige iPads og iPhones til væsentlig lavere priser end hvad man må betale for en ny iPhone 6 eller iPad Air. De brugte maskiner bliver opkøbt fra virksomheder, der ofte skifter til nye modeller, når de kommer på markedet. De brugte tablets og smartphones gennemtestes og renses inden de sælges med garanti på firmaets onlineshop, så kunderne ikke løber en risiko i forhold til hvis de købte brugt hos en privatperson. Udover at skåne miljøet ved at genanvende apparaterne, så kan man spare op til 40% ved køb af en genbrugt Apple maskine i webshoppen.

- Når der kommer en ny model på markedet så ser vi ofte, at det er samme dele som den tidligere version har brugt, men at den blot har fået nogle ekstra funktioner som de fleste brugere alligevel ikke anvender i dagligdagen, siger Michael Vestergaard.

Brugt med garanti
Hos Datamarked.dk kan ved hjælp af sin tekniske serviceafdeling sikre, at kvaliteten af de brugte Apple-produkter er høj. Derudover får kunden også garantien med i købet, hvilket tiltrækker mange kunder, der kunne være nervøse ved at købe en brugt enhed.
- Det eneste vores kunder mister muligheden for er, at det er dem som laver den første, lille brugsridse i enheden. Det er brugte enheder, så selvom vi går vores produkter nøje efter, så hænder det, at man kan se at vores varer har været brugt, siger Michael Vestergaard og forklarer:.

- Fordelen er, at de fleste af vores kunder sagtens kan acceptere at det er brugte varer så længe de får samme garanti, som hvis de købte en ny. En af årsagerne er, at den brugte vare dækker behovet for de fleste som hvis de havde købt en ny fra Apple.

Læs mere her

tags: computer, virksomhed, penge, slank, iPhone, Ford, miljø, privatperson,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar