tirsdag den 18. november 2014

Netbutik med kalender-succes

Netbutikken Kingbo har stor succes med dette års pakkekalender. Især virksomheder er med på bølgen i år, og har købt ind til medarbejderne, så der hver dag er en heldig medarbejder, der får dagens gave. Dette giver en god stemning, et godt fællesskab og en stærk kultur i virksomheden. Net butikken Kingbo.dk har travlt i øjeblikket. Der kæmpes med gavepapir og bånd i stor stil, til dette årets pakkekalendere. Kingbo.dk lancerede sidste år en pakkekalender, med 24 pakker indeholdende kvalitets produkter fra deres store sortiment.

Alle 24 pakker er pakket ind i flot julepapir og med bånd og numre, så den heldige modtager af pakken, kan glæde sig til at åbne en pakke hver dag i december, frem til juleaften. Kalenderen indeholder mange lækre produkter, både til pleje- og spiselige produkter og meget andet.

I år har kunderne virkeligt fundet vejen til kingbo.dk, og der er mange pakkekalendere på bestilling, så der pakkes ind til den store guldmedalje, for at få alle pakkekalenderne sendt ud, senest den 26. november. Der er åbent for bestillinger helt frem til den 1. december, men vil man være sikker på at den når frem til tiden, skal den bestilles senest den 25. november 2014.

Virksomheder bestiller også til medarbejderne.
I år har flere virksomheder også bestilt pakkekalendere til deres medarbejdere, blandt andet til kontorpersonalet, hvor der så hver dag, er en heldig medarbejder der får dagens gave. Nogle virksomheder har bestilt mere end en pakkekalender hos kingbo.dk, for at der er nok til alle medarbejdere.

Det er en god måde at skabe en god stemning på i virksomheden, og er med til at give virksomheden en stærk kultur og et godt fællesskab.

Iværksætter og indehaver af Kingbo.dk, Runo Kingbo, udtaler »I år startede bestillingerne af pakkekalenderne tidligt, så fra start havde vi høje forventninger til årets pakkekalender, og de er blevet indfriede. Det er spændende når man rammer noget der falder i kundernes smag, og vi havde ikke forudset, at også virksomhederne ville tage så godt imod vores pakkekalender«

Standard pakkekalendere og alligevel ikke
Virksomheden der har til huse i Odder, sender pakkekalendere til hele landet, og tilfredsstiller kundernes særlige ønsker. Derfor er de 3 typer af pakkekalender som Kingbo.dk har i butikken ikke mere standard, end at har kunderne specielle ønsker til indholdet, bliver disse indfriet efter bedste evne, således den passer til modtageren bedst muligt.

Runo Kingbo husker sidste år og fortæller »Sidste år havde vi fornøjelsen af en henvendelse fra en af de danske udsendte soldater, der først kom hjem til Danmark i januar, og dermed ikke kunne fejre julen sammen med kæresten hjemme i Danmark. Han benyttede sig af den særlige service, at få et håndskrevet personligt julekort lagt ved pakkekalenderen, så den blev så personlig som overhovedet mulig«.

Læs mere her

tags: Danmark, juleaften, december, virksomhed, soldater, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar