onsdag den 1. oktober 2014

Nyt album fra Anne Lykke Langloe - Originalindspillet retro-pop

Joni Mitchell møder Beatles i Anne Lykke Langloes relancering af 12 numre, hun sang og komponerede mellem '78 og '80. Sanger og klassisk pianist, Anne Lykke Langloe, har netop udgivet en originalindspilning af 12 numre, hun skrev og komponerede i slutningen af 1970'erne. I samme periode indspillede hun numrene a cappella med en lys, klar stemme og klaver.

I 2012 indspillede og udgav Anne Lykke numrene i en studieversion under titlen "A Place WhereWe Can All Be Happy," der kan downloades i de digitale butikker. Den originale indspilning, sunget og akkompagneret af den purunge Anne Lykke selv har dog presset sig på for at se dagens lys.

"Sangene har selv villet ud," fortæller Anne Lykke Langloe om baggrunden for re-lanceringen: "De originale sange har et helt særligt udtryk. De er lige ud af posen, umiddelbare, rene og uskyldige – som en teenager."

Anne Lykke Langloe var inspireret af datidens store popnavne som ABBA, Beatles, Kate Bush og Olivia Newton-John. Samtidig er musikken detaljeret og kompleks, inspireret af klassiskmusik som Bach og Mozart.

"Teksterne er naive og genkendelige. Jeg skrev om ulykkelig kærlighed, som fylder meget i en ung piges verden. Musikken derimod kompenserer for naiviteten – den er detaljeret og kompleks – nærmest moden," fortæller kunstneren.

Det nye album med titlen "When I was Young, I Always Dreamed About You" er tilgængeligt i alle digitale musikbutikker som Spotify, iTunes og DigiButik.dk

###

Ønsker du at vide mere om Anne Lykke Langloe, kan du besøge hjemmesiden og læse mere om de musikalske tilbud, Anne Lykke har rettet mod børn og familier, som børnekoncerter, musisk legestue og evt. kommende børne-musik-cd. Klaverundervisning, samt om den healende engle-toningssang. - Og hendes spirituelle tilgang til livet.

Læs mere her

tags: downloade, kunst, 2012, koncert, undervisning,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar