onsdag den 3. september 2014

Nyt webfirma har CTO med i Britney Spears undertøjslancering

Der er et kæmpe potentiale for danske virksomheder, der tænker internationalt online. Mens udenlandske virksomheder har fuld fart på at erobrere nye markeder, og derved begynder at gøre indhug på danske virksomheders sikre hjemmemarkeder, er danske virksomheder først nu for alvor ved at erobre nye udenlandske online markeder. Moonwalk Agency er en ny virksomhed med base i Herning, der hjælper virksomheder med at lave internationalt salg online.

Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH), har i undersøgelser vist, at MINDST en tredjedel af de køb danskere foretager online, foretages på udenlandske webshops. En tendens, der er stigende, mens danske virksomheder sakker kraftigt bagud og ikke kommer i gang med at sælge i udlandet.

Det er erfarne kræfter fra større virksomheder, der er gået sammen om at hjælpe andre virksomheder med at sælge online i udlandet samt hjælpe dem med at drive deres online forretning.

Martin Pihl, tidligere salgs- og marketingschef fra BON'A PARTE, Thomas Boesdal, tidligere E-business Manager og Germany Country Manager fra Creativ Company samt Nils Boe Eriksen, der har lavet de største danske webshops baseret på verdens mest udbredte system, Magento der bruges af 1/3 af verdens webshop, er gået sammen, og arbejder allerede i dag for både små og store virksomheder.

Moonwalks CTO er i øjeblikket fuldt beskæftiget med lanceringen af den verdenskendte popstjerne Britney Spears nye tøj kollektion, Intimate Britney Spears. Britney Spears har nemlig valgt den danske undertøjsvirksomhed Change of Scandinavia til et samarbejde om en helt ny undertøjskollektion. Intimate Britney Spears bliver lanceret på New York Fashion Week den 9. September. Samtidig med en lancering på Britney Spears Facebook fanside med 42 Millioner fans.

Det kræver en webshop, der kan håndtere kæmpe international interesse, og derfor er Moonwalk pokkers stolte over, at Change mener at Nils Boe Eriksen er den mest kompetente til den opgave.
Nils er tilknyttet som overordnet løsningsarkitekt, rådgiver og projektleder på sitet www.intimatebritneyspears.com, men som Nils, der oprindeligt er fra Skive, siger på hans let jyske facon:

"Når dagen er omme er teknikken ligegyldig, der er jo en forretning bag dette med deadlines, mål og budgetter der skal holdes, og det er det vi arbejder på."

Der er et kæmpe potentiale for danske virksomheder, der tænker internationalt online. Mens udenlandske virksomheder har fuld fart på at erobrere nye markeder, og derved begynder at gøre indhug på danske virksomheders sikre hjemmemarkeder, er danske virksomheder først nu for alvor ved at erobre nye udenlandske online markeder.

Ofte er det små ting, der gør, at man ikke kigger udenlandsk. Det kan være tvivl om markedsprioriteringen, det kan være tvivl om sprog- og logistikhåndtering, lokale forhold som betalingsmetoder, salgskanaler mm.

Selvom 25% af alt online salg i Tyskland sker gennem den gigantiske markedsplads Amazon, er det forbavsende få danske virksomheder, der bruger det som platform til at eksportere sine varer ud i Europa.
"Det er slet ikke så svært eller dyrt som man skulle tro at eksportere sine produkter online internationalt, og særligt ikke gennem store markedspladser som Amazon, Ebay, Zalando og andre" siger Martin Pihl, direktør for Moonwalk

Men her er Moonwalk Agency unik i markedet. Med deres erfaring og speciale i salg i udlandet fra tidligere virksomheder, har Moonwalk folkene viden og indsigt i, hvordan de enkelte lande skal håndteres, og hvordan man bygger en organisation til det.

Moonwalk har kontor i Innovatorium i Herning samt i Værløse.

www.intimatebritneyspears.com bliver lanceret i USA Canada 9 sept. samt I Europa 25. sept

Har du lyst til at være en del af begivenheden kan du bestille billetter til et stort arrangement i Forum d. 25/9 hvor Britney Spears selv kommer, Christiane Schaumborg Müller er vært og der bliver musikoptræden af bla. Joey Moe, Ida Corr og en hemmelig gæstesolist. Arrangør er dette er Change og billetpriserne starter ved 315.-

Læs mere her

tags: New York, USA, Tyskland, billetter, Europa, direktør, Facebook, Britney Spears, Canada, Herning, udland, virksomhed, Skive, organisation, projektleder, sprog, FDIH, markedsplads,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar