tirsdag den 26. august 2014

Domino's Pizza i kraftig dansk vækst

Den kendte amerikanske fastfood kæde Domino's Pizza har de seneste måneder åbnet 3 nye restauranter og har en ambition om at åbne yderligere 50 restauranter i Danmark. Landsdækkende indenfor overskuelig fremtid.
Med 3 nyåbnede butikker og omkring 50 yderligere på tegnebrættet er der lagt op til en landsdækkende restaurationskæde. Domino´s direktør Carsten Kjems Falk udtaler "Jeg er stolt over den ekspansion som Domino's Danmark går igennem. I den seneste tid har vi udvidet til Næstved, Køge og Hillerød hvor at der er blevet taget rigtig godt imod vores pizzaer. Vi ser frem til at åbne i Holbæk om et par uger og flere andre lokationer senere på året.".

Eget bageri i Roskilde
Domino's Pizza mission er ret simpel – de vil levere de Danmarks bedste pizzaer. "Det er vigtigt for os, at vi leverer Danmarks bedste pizzaer i samme høje kvalitet hver gang. Derfor bruger vi primært råvarer produceret i Danmark. Vores ost er fra danske malkekøer, vores grøntsager er fra danske gartnerier, og vores eget bageri i Roskilde producerer årligt frisk dej til mere end 1 milion pizzaer, som naturligvis er med mel fra danske marker," understreger Carsten og fortsætter 'Vi er i øjeblikket ved at udvide vores lager og bageri for at kunne følge med den store efterspørgsel og vores udvidelse af butikker.".

Glade smileys i alle restauranter
Domino's Pizza har udelukkende glade smileys i deres restauranter og netop hygiejne og egenkontrol er en vigtig del af Domino's koncept. "Hygiejne og råvarekvalitet går hånd i hånd for Domino's. Vi har et internationalt egenkontrolprogram som går langt videre end Fødevarestyrelsen's, så vi ser altid frem til at Fødevarestyrelsen kommer forbi så alle vores butikker." afslutter Carsten Falk.

Domino´s Danmark er nummer 1 på verdensplan
Jesper Buch og Carsten har sammen med resten af det erfarne online team på under et år skabt en online turn-around som de største spillere i branchen ser beundrende på og valfarter til for at se. "At have fået lov til at tredoble vores onlineomsætning på under et år, troede vi faktisk ikke engang selv på, men det er en realitet. Vi ser på Domino´s Danmark som et tech-selskab og man kan populært sagt sige, at vi er gået fra at være en pizzakæde der sælger online til at være en E-commerceforretning som sælger pizza." udtaler Jesper Buch.

Baggrund:
For lidt over 50 år siden brugte brødrene Dominicks 75$ på at åbne den første Domino's Pizza restaurant. I dag er der mere end 12.000 Domino's Pizza resturanter på verdensplan. Den første Domino's åbnede i 1997 i Danmark.

Læs mere her

tags: Danmark, direktør, restaurant, Næstved, Køge, Næstved, Holbæk, råvarer, Roskilde, omsætning, Hillerød, Fødevarestyrelsen,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar