lørdag den 17. maj 2014

SubCell transmitterer koncerter live fra Spotfestival 2014

I samarbejde med Spotfestival transmitterer SubCell koncerter live fra SCC-scenen. Ved hjælp af app'en SubCell kan brugere i hele verden se koncerterne mens de bliver spillet og musikerne får den største del af indtægten. REVOLUTIONERENDE WEB TRANSMISSION PÅ SPOTFESTIVAL 2014

Den revolutionerende SubCell live web transmissionsservice rulles yderligere ud på SPOTFESTIVAL (1. – 4. maj i Århus). Hvor man live kan se koncerterne med Lucy Love, Julias Moon og Rocqawali på SubCell over hele verden.

Ved hjælp af app'en SubCell, vælger brugere af smartphones nemt og enkelt en koncert, køber billetter og lytter og ser! App'en er tilgængelig i Google Play og iTunes.

For første gang, er muligheden for live transmission tilgængelig for optrædende bands uden nogen udgifter og besvær som ved traditionel streaming – men med utrolig lyd og billedkvalitet.
Desuden kan transmissionen ikke optages, så kunstnernes rettigheder er beskyttet.

SubCell live transmissioner behøver ikke andet end POB'en. En enhed, som sættes til FOH (Front of House) mixeren og et eller flere kameraer, som kan være stationæret eller flytbart.

SubCell live lægger ikke tidligere set magt i hænderne på musikerne. Bandet kan sætte deres egen billetpris og formatet af transmissionen. Alt hvad AUDUX kræver, er at de selv markedsfører deres SubCellLive transmissioner via sociale medier og skriftligt materiale.

Claus Estrup Vesterskov, direktør i Audux , siger "Dette er en service, som er udviklet af musikere for musikere. Vi har virkelig gjort meget ud af den høje lydkvalitet. Vi fortsætter vores opstart på SPOTFESTIVAL, og leverer fantastiske live koncertoplevelser til brugere over hele verden. Bands modtager en del af indtægten, som de simpelthen ikke kan opnå i noget andet format."

"Selvom vi udvikler dette system til musikerne, kan vi allerede se mange andre måder at bruge systemet på – for virksomheder og trossamfund."

SubCell live har bl.a. allerede opnået internationalt publikum til transmissionerne af kunstnere som Michael Learns to Rock, Pretty Maids og Poul Krebs.

For yderligere information kontakt venligst Claus Estrup Vesterskov, Direktør, Audux ApS – mobil: 20 14 96 44

NOTER:
AUDUX Aps er et dansk firma, som har udviklet SubCell live servicen, som benytter deres proprietære smartbox, POBIT, og app'en SubCell. Det har tiltrukket international investorer, inklusive Dansk Musiker Forbund, Nordjysk Lånefond, Sicom A/S og et antal private investorer. For yderligere information, se www.audux.com og www.subcelllive.com.


Læs mere her

tags: billetter, direktør, Århus, OB, kunst, Google, OL, virksomhed, koncert, ISS, investor, kamera, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar