torsdag den 15. maj 2014

Modeportal-succes er nu skandinavisk

Den omfattende modeportal, Liked.dk, har efter sin danske succes nu lanceret søstersider i Norge og Sverige, og forventningen er, at de andre skandinaver vil tage mindst lige så godt imod ideen, som danskerne har gjort det. "Der er to ting, som er vigtigt for folk, der køber tøj, sko og andre modeartikler på nettet. For det første skal der være et ordentligt udvalg, så man let og hurtigt kan finde noget, man kan lide. For det andet skal priserne ikke blot være i orden, men HELT i orden," fortæller Liked's stifter og indehaver, Patrick Olsen, "men de fleste webshops fører kun en afgrænset mængde brands, og de har kun få enkeltstående varer på tilbud."

For at imødekomme de modeinteresserede web-shoppere besluttede han at samle rigtig mange danske shops med tøj, sko og accessories i én samlet portal. Her programmerede han et system, som gør det let at finde de tilbud, hvor der er flest penge at spare, uden at udvalget bliver kedeligt og småt.
"Vores statistikker har vist, at vores danske kunder kommer igen og igen. Det fik mig til at lancere tilsvarende services i Sverige og Norge," forklarer han.

Den svenske og norske side hedder henholdsvis Intomoda.se og Intomoda.no.

Den norske side åbnede i januar og starten er gået rigtig godt.

"Nordmændene er godt nok i e-handelskredse kendt for at være lidt mere tilbageholdende end danskerne, men det mønster kan jeg slet ikke genkende. Starten i Norge er faktisk gået endnu hurtigere, end da jeg startede Liked.dk i Danmark," siger Patrick Olsen, som derfor også har store forventninger til den svenske side.

"Jeg tror, jeg har fundet en rigtig måde at håndtere fashionshopping på, og med tiden vil det helt klart skabe arbejdspladser i Danmark, når svenskerne og nordmændene handler billig mode," siger han.


Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, Norge, portal, penge, e-handel,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar