tirsdag den 27. maj 2014

Coop.dk 3-dobler salg af cykler

Coop bag Danmarks største cykelbutik på nettet. Boom i elcykler og nye mærkevarer skaber stærk stigning i salget Coop Cykler er navnet på den specialiserede butik på nettet, der på rekordtid er blevet den største netbaserede forhandler af cykler i Danmark.

Høj kvalitet, stort udvalg, elcykler med høj ydelse og mærker, der ikke findes i de fysiske butikker, er hvad der kendetegner Coop Cykler, som findes på Coop's onlinebutik - coop.dk/cykler.

Det nye er, at coop.dk er blevet opdelt i en familie 6 stærke specialbutikker for baby, bolig, vin, haveliv, legetøj og cykler. Coop Cykler har udvidet udvalget, og det har kunderne øjeblikkeligt taget godt imod og salget af cykler er steget med 300%.

"Danskerne stiller stadig større krav til deres cykler, og derfor sælger vi høj kvalitet til hverdagspriser. Det er f.eks. vores store udvalg af elcykler med nyeste generation batterier, Mountainbikes og det er mærkevarer som Urban Chic Designet af Velorbis og så er det ikke mindst Coops eget kvalitetsmærke Mustang, som er blevet opgraderet i forbindelse med, at vi har flyttet produktionen til Europa," siger kategorichef Charmaine Jakobsen, Coop Cykler, der sammen med den tidligere cykelrytter Line Eriksen står for udvælgelsen af varer til butikken.

Kunderne kan bestille cyklerne som "Click and Collect" – det vil sige afhentning i de 700 Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen og LokalBrugsen butikker. Her kan de også returnere varerne. Varerne kan også leveres direkte til kundens bopæl. De 1,4 million medlemmer af Coop får point på køb her på samme måde som i de fysiske butikker og kan altid betale deres køb på coop.dk med deres point, helt eller delvist.

"Vores mål er inden for de næste par år at fordoble coop.dks omsætning, der i dag er på et pænt tre-cifret million-beløb. Med det nye koncept har vi fundet en vej til at nå det mål, nemlig ved at tilbyde noget ingen andre på markedet kan matche," siger salgsdirektør Brian Andersen, coop.dk

Coop.dk er netop nu på gaden med sit andet katalog, som både fås fysisk i Coop-butikker over hele landet og naturligvis også på coop.dk fra i dag.

Yderligere information:
Kategorichef Charmaine Jakobsen, 5159 2954
Salgs direktør Brian Andersen 2227 1920
Marketingchef Jan Møller, 2040 1984

Læs mere her

tags: Danmark, Europa, direktør, omsætning, SuperBrugsen, 1984, Mou, Coop, Kvickly, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar