torsdag den 10. april 2014

NemTilmeld støtter Lions

NemTilmeld gør administationen nemmere for Lions i Danmark
De 316 Lions klubber i Danmark arrangerer en væld af events i løbet af året. Det giver en masse administrativt arbejde, oveni alt det praktiske. Vi taler f.eks. om tilmeldinger, betalinger, opfølgning mv. Derfor har NemTilmeld tilbudt Lions Danmark, at NemTilmeld stilles gratis til rådighed for alle Lions klubber i hele Danmark.

0% i administration

Hver Lions Klub kan nu oprette egne arrangementer i eget regi, så klubben fremstår som en professionel arrangør.

"Vi har nu testet systemet på flere arrangementer i Lions og må sige, at det virkelig kommer til at spare os for en masse administrativt tid," udtaler Kurt Poulsen, it-ansvarlig for Lions Danmark. "Klubbernes bestyrelser lettes for papirarbejdet, så der bliver plads til det egentlige formål, nemlig at skaffe midler til klubbernes mange sociale formål, hvor overskuddet fuldt ud skal gå til donationer - med 0 pct. i administration", siger Kurt Poulsen.

Slipper for bøvl

NemTilmeld er et online program, hvor man kan planlægge og styre en event. Man slipper for manuelt at håndtere tilmelding, registrering og fakturering. Alt er selvbetjent og automatiseret. Det vil enhver klubkasserer sætte stor pris på.

Endelig oplever gæsterne, at der er styr på det hele fra invitation til afholdelse, og der er en nem opfølgning. On-line systemet kan betales som et abonnement, efter forbrug/antal tilmeldinger eller via en sponsoreret betaling. Priserne er overkommelige for selv mindre sportsklubber, kursusudbydere og foreninger.

Automatisk registrering

Når klubben modtager en tilmelding med betaling, registreres den automatisk. Det gør det nemt at checke ved indgangen, da man har udførlig tilmeldingsliste. Systemet kan også bruges til at udskrive navneskilte og bordkort. Resultatet er, at klubbens eller foreningens bestyrelse frigøres for en masse manuelt arbejde. Selve opsætningen af en event på NemTilmeld er også gjort enkelt ved hjælp af skabeloner. Det giver invitationen til arrangementet et professionelt "look" over for publikum.

"- Vores idé har hele tiden været at gøre de enkelte trin enkle og lette at bruge", siger direktør Thomas Kjærgaard. "Resultatet er blevet et digitalt tilmeldings-system, der virker. Det bekræfter vore kunder, der kalder systemet brugervenligt og tidsbesparende. Så kan man vist ikke forlange mere ros", slutter Thomas Kjærgaard.

NemTilmeld er en online portal, der er stiftet ud fra idéen om, at excel-ark, kontanter og mails frem og tilbage skal overflødiggøres.


Læs mere her

tags: Danmark, direktør, portal, kaffe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar