søndag den 9. marts 2014

Gratis webshops til virksomheder slår hul i markedet

Den østjyske tøjleverandør Pro-Dress tilbyder nu som de første på markedet gratis webshops til virksomheder, som med fordelagtige rabatordninger tilgodeser virksomhedernes medarbejdere.
Udbytte for både virksomhed og medarbejder
Pro-Dress har, med deres innovative tiltag om gratis og lettilgængelige webshops til forskellige brancher, skabt nye muligheder for både virksomheder og deres medarbejdere, når det kommer til køb af arbejdstøj. Grunden er, at medarbejderne via virksomhedernes webshop kan få let adgang til at købe arbejdstøj med 20 %, mens virksomheden kan levere en god service uden at bruge ressour-cer på design og daglig drift af shoppen.

Personligt præg på produkterne
Samtidig med at medarbejderne sparer tid på tøjindkøb ved at anvende webshoppen via Pro-Dress, får virksomheden fordelene ved en personlig webshop. Når en medarbejder logger ind på den givne webshop, mødes de af en webshop med deres virksomheds logo og 20 % rabat. Det er også muligt at få påtrykt virksomhedens logo på tøjet efter aftale, og køberen får derfor en oplevelse, som er skræddersyet efter virksomhedens ønsker.

Pro-Dress forhandler arbejds- og fritidstøj af høj kvalitet, både til virksomheder og privatpersoner. Her er der fokus på et enkelt design til både herrer og damer. Læs mere om Pro-Dress på: http://www.pro-dress.com.

Læs mere her

tags: virksomhed, privatperson,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar