onsdag den 12. februar 2014

Petit Podiums tilbagevendende julekalender byder på en sand gaveregn til både store og små

Gennem hele december måned har Danmarks største platform for blogs til mødre, Petit Podium, igen valgt at lave en julekalender med masser af gaver. Den fælles julekalender var en stor succes de seneste to år og denne gang er barren sat endnu højere. Hver dag i hele december frem til d. 24. vil der være lækre og eksklusive præmier på spil. På Petit Podium varer julen længe – og koster ingen penge!
"Hos Petit Podium er vi vilde med både jul og pakker. Så hvorfor ikke kombinere det med et brag af en julekalender for alle vores mange søde læsere, der hver dag er med til at gøre Petit Podium til det dejlige sted, det er Julen er trods alt hjerternes fest, hvor man forkæler dem, man holder af!

Vi har lavet en julekalender, der hver dag indeholder en ny kalendergave. Og selvom Petit Podium ofte handler om familiens mindste, er der ikke noget småt over præmierne i år: Med en samlet præmiesum på over 40.000 kroner, er der virkelig tale om at forsøde juletiden i år." Udtaler Manja Lytz - medejer af Petit Podium.

Med præmier fra bObles, Pom d´Api, Rudolph Care, Playmobil, Dyson, Growing Feet, Pågen, House of Kids, Sansegynge, OMA, Pepsodent, WHEAT, Rudolph Care, Evomove, POMPdeLUX, Fred's World, Serendipity, Name It, Mini a Ture, Chanel, Sovedyret, Smartkids og Molo kan man roligt sætte sig godt til rette foran computeren hver dag lige indtil jul!

Kalenderen går hver dag på skift mellem bloggerne: Manja Lytz, It's Fashion, Baby!, Lortemor, 4MiniMes, På anden til højre, Cand.mor, Marie Marolles og Golden Ghetto.

Så hver dag kan man åbne lågen hos én af de 8 blogs – og hos de resterende 7 er der links til dagens præmie, hvorfor det er en stor læserskare, der kan deltage i festlighederne denne december.

På Petit Podium ser man frem til en december med en sand gaveregn - og glæder sig til at forkæle læserene med lækre, eksklusive gaver fra de mange samarbejdspartnere.

Petit Podium er Danmarks største netværk af de bedste mode - og livsstilsblogs til mor og barn. Der er samlet over 275.000 månedlige sidevisninger og mere end 60.000 absolut unikke besøgende pr måned.

For yderligere information om julekalenderen eller spørgsmål vedrørende annoncering, kontakt venligst, Lisbeth Bjerrum på tlf. 60211500 eller på mail info@petitpodium.dk

Læs mere her

tags: Danmark, december, computer, penge, Chanel, blogger, livsstil,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar