lørdag den 8. februar 2014

Nyt initiativ vil tilføre lokale butikker og erhverv mere opmærksomhed

ByWeb.dk er et nyt initiativ der vil tilføre lokale butikker, erhverv og foreninger i din by mere opmærksomhed. Ligeledes skal det være nemt at finde butikker, virksomheder, foreninger og events i din by, så du kan få et samlet overblik over hele byen. Vi starter med udvalgte byer, og vil på sigt udvide til hele Sjælland undtagen hovedstadsområdet.
Byer som er oprettet pr. 1/1-2014 er: Faxe, Haslev, Køge, Næstved, Præstø, Ringsted, Roskilde, Slagelse og Vordingborg. - Jeg håber handelstandsforeninger vil bidrage med at orientere butikkerne i området med relevant info omkring byweb.dk, så vi i samarbejde kan udvide kendskabet til lokale butikker, siger Thomas Petersen der står bar Byweb.dk

Tilmeld din butik, virksomhed eller forening gratis indtil 31/12-2014. Efter brugeroprettelse kan du tilføje din virksomhed, men du får også adgang til at oprette events i eventkalenderen – hvilket især er brugbart for handelsforeninger der vil lokke besøgende til byen. Ligeledes er der oprettet Forums for ovenstående byer, så borgere kan kommunikere, sælge/købe/bytte mm. Byweb.dk er ikke markedsført endnu, og vi påregner der går ca. 4-6 måneder inden besøgstallet vokser betragteligt – så tilmeld din butik i dag, og vær med fra starten!

Hvem står bag Byweb.dk
Byweb.dk er stiftet og drives af Thomas Petersen, bosat i Præstø. Han har mangeårig erfaring indenfor IT, primært som systemkonsulent og har i mange år drømt om at danne og drive et website hvor butikker og borgere i byen kunne mødes, og hvor man som borger kan se hvad byen har at tilbyde, hvad enten det er butikker, tandlæger, skoler mm eller se på hvad der sker i byen af begivenheder, og samtidig lokalt kunne deltage i fora med de interesser man måtte have.

Andre, også store mediehuse, har forsøgt at lave lignende webprojekt, men med stor økonomisk gevinst for øje. Byweb.dk drives som ren interesse, og alene af input fra erhvervslivet og borgerne i byerne. De midler som måtte optjenes skal bidrage til driften af Byweb.dk og udviklingen heraf.

Læs mere her

tags: økonomi, Sjælland, Næstved, Køge, Næstved, Roskilde, virksomhed, Slagelse, Ringsted, hovedstad, erhvervslivet, Haslev, Vordingborg, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar