onsdag den 1. januar 2014

Danskerne er vilde med at købe juletræer på nettet

I år vil markant flere danskere købe juletræ på nettet og få det leveret til døren. Det sparer tid i en travl julemåned, og vi er blevet trygge ved kvaliteten.
I de kommende uger vil medarbejderne fra find-juletrae.dk ringe på døren og aflevere juletræer til kunder over hele Storkøbenhavn.
For stadig flere danskere er det blevet naturligt ikke bare at købe julegaver, men også juletræet på internettet, fortæller Johan Braad Petersen fra find-juletrae.dk:

- Vi oplever en stor interesse fra både virksomheder og borgere, som gerne vil spare tid og besvær i en travl julemåned, siger Johan Braad Petersen fra find-juletrae.dk.

Han henter sine nordmannsgran og rødgran fra plantagerne i Østjylland, der også leverer til det krævende tyske marked. De træer, som bliver leveret i København, stammer alle fra førstesorteringen, kaldet prima. Derfor er det også muligt for find-juletrae.dk at give tilfredshedsgaranti.

- Vi har i al beskedenhed Københavns flotteste juletræer, og vi lægger stor vægt på, at folk skal kunne være trygge ved at købe deres juletræ på nettet. Derfor kan vi også tilbyde, at man kan få ombyttet træet, hvis man ikke er tilfreds, siger Johan Braad Petersen.

I de seneste uger har find-juletrae.dk solgt juletræer til en række virksomheder, og i den kommende tid vil der blive travlt med at køre juletræer ud til private.

Juletræerne leveres onsdag og søndag mellem 17 og 21.30, når folk er hjemme. Træerne leveres i net og med mulighed for at tilkøbe fod, så de er lette at opbevare og stille frem i stuen, når tiden kommer.

Hvis man alligevel hellere selv vil hente juletræet, så sælger find-juletrae.dk træer af samme kvalitet fra stadepladser på Hvidovre Torv & Trekronergade/Vigerslev Allé.


Læs mere her

tags: København, internet, Hvidovre, Østjylland, julegave, virksomhed,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar