søndag den 29. december 2013

Nu kan voksne også selv, designe deres eget tøj!

Nyhed på www.mundez.dk. Nu er det ikke kun børn der kan designe deres eget tøj. Der er også kommet en mindre kollektion til voksne.
Mundez.dk startede i sommer, med at tilbyde børn i str. 122-164 at designe deres eget tøj. Det er fra starten, blevet rigtig godt modtaget. Der er rigtig mange små designer spirer i gang på Mundez. Efterfølgende er der kommet mange forespørgsler på voksent tøj. Det tager ejerne nu konsekvensen af, og tilbyder en mindre serie af voksen tøj.

Didde Sangild fortæller: "Vi har fået rigtig mange henvendelser fra mødre, der også gerne ville have muligheden for at designe deres eget tøj, og helt ærligt, det ville vi egentlig også gerne selv", siger Didde, og smiler.

Hun fortæller videre "Vi starter med at lave en meget lille kollektion, med bare 5 dele, og så ser vi om det kan sælges. Hvis det bliver en succes udvider vi med meget mere, der er masser af ideer klar"

Den anden ejer, Linette Velin tilføjer: "Voksen kollektionen fungerer ligesom børnekollektionen. Du bestemmer selv farve, facon, mønstre, pynt, print, hals, applikationer osv. Og tøjet; det er super fedt" siger hun smilende. I voksenkollektionen tilbydes der Jumpsuits, bluser og tunikaer.

Mundez.dk er en dansk ejet webshop, der tilbyder "bliv din egen tøj designer" til alle piger fra str. 122, og nu til str. XL. Konceptet lyder som følger: Design dit eget tøj, og få det leveret med posten. Der er over 2 millioner forskellige kombinations muligheder. Hvis man har brug for lidt hjælp, er der masser af inspirations billeder, beskrivelser af modeller og kvalitet, og simple mål skemaer der guider dig igennem design processen.


Læs mere her

tags: stemmer, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar