tirsdag den 24. september 2013

Sanistål indgår samarbejde med e-conomic

Økonomisystemet, e-conomic, kombineres nu med Saniståls webbutik. De af Saniståls online-kunder, som vælger at tegne abonnement hos e-conomic, kan således glæde sig over at få webbutik og økonomisystem i ét og samme vindue

I en tid, hvor der står effektiviseringer i panden på de fleste økonomiansvarlige, lancerer Sanistål et tiltag i samarbejde med e-conomic, som skal være med til at lette arbejdsgangene i økonomiafdelingerne. Både hos Saniståls mange tusinde online-kunder og hos e-conomic s kunder inden for håndværkerbranchen.

To systemer i et
Samarbejdet mellem Sanistål og e-conomic har i første omgang udmøntet sig i, at Saniståls webbutik og e-conomic s økonomisystem kan tilgås i ét og samme vindue. Det betyder, at brugerne har nem og direkte adgang mellem de to systemer, uden at de skal logge ind i begge systemer. Saniståls webbutik vil ligge som en fast fane i økonomisystemet e-conomic.

Vi er stolte af, at en virksomhed som Sanistål har brugt tid og penge på at udvikle en integration mellem webbutikken og vores økonomisystem. Integrationer, eller apps, er en vigtig del af e-conomic s system, idet de er med til at effektivisere vores brugeres work-flows, fortæller Jes Tækker Stemann Brinch, director of business development hos e-conomic.

Nye tiltag, som effektiviserer
Hos Sanistål forventer man, at samarbejdet med e-conomic vil gøre livet nemmere for eksisterende online-kunder, som i dag sidder og bruger tid på at logge ind og ud mellem forskellige systemer. Derudover får e-conomic s kunder mulighed for at se fordelene ved, at man altid har Saniståls webbutik lige ved hånden.

Sanistål lancerede tidligere på året en ny webbutik med over 130.000 varer, hvis fornemste opgave er at gøre det hurtigt og effektivt for vores kunder at handle med os. Vi introducerer løbende nye tiltag inden for e-handel, som letter vores kunders arbejdsgange og dermed effektiviserer deres drift. Samarbejdet med e-conomic er et naturligt led i denne proces, fortæller e-handels- og marketingdirektør hos Sanistål, Claus Ejlertsen.

Samarbejdet skydes i gang med et tilbud til Saniståls online-kunder gratis abonnement på e-conomic de første 3 måneder. Tilbuddet gælder frem til den 23. marts 2014.

Om e-conomic
e-conomic er en danskejet virksomhed, som står bag et af Danmarks største og mest anvendte online økonomisystemer af samme navn. Virksomheden er bl.a. stærkt repræsenteret i håndværkerbranchen og har samlet set flere end 60.000 danske virksomhedskunder. Læs mere på e-conomic.dk

Om Sanistål
Sanistål er Danmarks førende grossist til dansk industri og byggeri med produkter inden for VVS og VA, Carl F-produkter, elteknik, værktøj, maskiner, teknik, stål og metal samt bilindretning. Læs mere på sanistaal.com

Kontakt
Ønskes yderligere informationer, kan der rettes henvendelse til:
e-handels- og marketingdirektør Claus Ejlertsen, Mail: cle@sanistaal.dk, mobil 40643625.

Læs mere her

tags: Danmark, direktør, økonomi, virksomhed, penge, e-handel, Sanistål, marketingdirektør, 2014, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar