lørdag den 17. august 2013

Billigt hunde- og kattefoder kan skade dit kæledyr

Mange danske dyrlæger anbefaler at skifte det billige discount hunde- og kattefoder ud, og i stedet købe mærker, som fokuserer på gode råvarer og nærende indhold til dit kæledyr. Det kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis man køber ind det forkerte sted.

Kæledyr bliver lige så påvirket af deres kost, som mennesker. Den forkerte kost kan således føre til en enten hyperaktiv eller træt og uinteresseret kat eller hund. Det anbefales derfor at købe dyrefoder af høj kvalitet, fra producenter som Kingsmoor, Essential Foods, Acana, Orijen eller Ziwipeak. I modsætning til de billige producenter, finder man her et stort indhold af kød og nærende grønsager, som vil pleje ens kæledyr.
Alle disse producenter har en kornfri serie, som sikrer, at din kat eller hund undgår allergi og samtidig får en biologisk korrekt ernæring.

Ikke påvirket af grossisterne
Hos PetFoodNord finder man et stort udvalg af sundt og nærende hunde- og kattemad, så her kan man som forbruger se frem til meget mere, end bare en sæk med foder. Her forhandles en bred vifte af højkvalitets foder, fra forskellige grossister. Dette sikrer, at man som kunde får klar besked om de forskellige mærker.

Dette sker blandt andet ved deres informerende beskrivelse af både hundefoder og kattefoder. Hvis man er i tvivl om hvilket foder, man bør vælge til sit kæledyr, findes der en uddybende beskrivelse af forskellige muligheder. Derudover findes der også på petfoodnord.dk en uddybende artikel omkring hundefoder, kattefoder og loppemidler, hvor man kan læse om forskellige fodermetoder samt virkning af de forskellige ingredienser.
Skulle dette ikke være nok, hjælper deres venlige kundeservice gerne med den bedste løsning. Man behøver ikke frygte falsk markedsføring, som det kan ske hos forhandlere der kun fører ét mærke af dyrefoder.

Mere end bare hunde- og kattefoder
Når man køber hunde- eller kattemad hos PetFoodNord, vil man opleve en hurtig og effektiv levering. Varerne sendes fra lageret hver dag, og levering fra dag til dag i hele Danmark. Der er desuden mulighed for at spare endnu flere penge, ved at købe større portioner af gangen.Ved at købe for mere end 700 kr., gives der også bonusprodukter. Hos PetFoodNord er der herudover smagsgaranti på foderet. Skulle ens kæledyr ikke bryde sig om maden, gives alle pengene igen.
Så hvis du vil din hund eller kat det bedste, bør du vælge seriøs ernæring fra Petfoodnord.dk


Læs mere her

tags: markedsføring, Danmark, råvarer, penge, allergi, ernæring,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar