onsdag den 3. juli 2013

Miinto.dk afleverer årsrapport med et smil på læben

Tredje gang er lykkens gang. Det gamle ordsprog gælder også for miinto.dk. Det blev nemlig i tredje driftsår at virksomheden kom ud med positivt resultat. Årsrapporten er nu klar til aflevering.

2012 blev et godt år for den Skandinaviske Internetkæmpe, miinto.dk. Fra et planlagt underskud i millionstørrelsen i 2011 fik virksomheden et positivt resultat i 2012. Særligt væksten i kommission fra onlinesalget på 388% fra 2011 til 2012 er nævneværdig. Netop det er et direkte udtryk for at de til miinto.dk tilknyttede butikker har opnået god online omsætning i 2012.

Group COO, Konrad Kierklo, er tilfreds med resultatet og understreger også, at det er en manifestation af at konceptet bag miinto.dk er bæredygtigt:

Det er enormt positivt, at vi nu har sorte tal på den nederste linje, men det er kun en lille milepæl. Vi har længe kæmpet med kun at omsætte via kommission for hvert salg og dermed udelukkende omsætte når butikkerne omsætter. Det betyder, at vi har konkurreret med de store etablerede normale modewebshops med en meget mindre margin for hver solgt stykke tøj end dem. Nu er vi ude af folden, så nu skal der løbes igennem og væksten skal holdes .

Miinto.dk har i årets løb bl.a. vundet Ernst & Young s Entrepreneur Of The Year og to e-handelspriser, hvoraf den ene var Bedste værktøj til e-handel .

Disse priser er naturligvis et kæmpe skulderklap og især fordi de anerkender vores kerneaktiviteter online. Men de sorte tal på bundlinjen er det bedste bevis på at vores strategi med underskud og fokus på markedsandele i de foregående år har virket , slår Konrad Kierklo fast.

Udsigterne for 2013 er meget lovende. Miinto.dk har netop lanceret en af deres helt store satsninger i det nye miintoPOS. MiintoPOS er et kassesystem som har til formål at synkronisere butikkernes fysiske lager med deres online lager på miinto.dk. Lanceringen er gået over al forventning. I løbet af 2013 forventes systemet at blive rullet ud på alle de markeder, hvor miinto er tilstede. Disse er Norge, Sverige, Holland og Spanien.


Læs mere her

tags: 2011, Sverige, Norge, underskud, Holland, 2013, Spanien, 2012, omsætning, virksomhed, strategi, sprog, e-handel, onlinesalg, Konrad, Kierklo, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar