tirsdag den 28. maj 2013

NiceHair.dk er brugernes favorit

FashionPeople - fashion for the people

Du er her: Forside
404 - sorry
 
FIND BUTIK HER

  
SENESTE NYT

Artikler
 
NYESTE BUTIKKER


SENEST OPDATEREDE BUTIKKERMEST BESØGTE BUTIKKERMINDST BESØGTE BUTIKKERTILFÆLDIGE BUTIKKER


Seneste Søgninger


Tøj
Gør FashionPeople til din startside - Tilføj FashionPeople til foretrukne - Privacy Policy
Torsdag den 23. maj vandt NiceHair.dk den prestigefyldte titel som Brugernes Favorit ved E-handelsprisen i København. Flere end 40.000 forbrugere har stemt på deres favorit, og ud af tre finalister endte NiceHair.dk med at vinde prisen.

Udover anerkendelsen og omtalen giver prisen ifølge adm. direktør og stifter Tonny Bruun også anledning til at tage et kritisk og konstruktivt blik på forretningen:

- Vi har fået bekræftet, hvad vi gør godt. Men i og med der er lavet en analyse, så kan vi også se, hvor der måske er plads til forbedring, fortæller Tonny Bruun. Han mener dog først og fremmest, at prisen er en sejr for de ansatte: - Det er selvfølgelig et kæmpe rygklap. Og det giver energi til at gøre det endnu bedre, siger han og henviser til spirende ideer om at gøre brugeroplevelsen mere personificeret.

På trods af det gode resultat er man hos NiceHair.dk stadig ydmyg over for faget.

- Selvom vi har været i gang i 10 år, så synes vi jo ikke, vi kender hele opskriften, siger Tonny Bruun, men understreger, at nethandel handler om at give brugeren en god oplevelse: Det skal være nemt at bestille og betale, varerne skal komme hurtigt og være i orden, og så er det vigtigt at yde god kundeservice.

Med hensyn til selve betalingsdelen benytter NiceHair.dk den danske gateway ePay, som er baseret i Aalborg. Faktisk bruger alle tre virksomheder, der dystede om titlen som Brugernes Favorit , ePays betalingssystem:

- Vi er vildt stolte af, at vores kunde vinder priser især fordi det er forbrugerne selv, der har stemt, siger Morten Lanng, der er partner i ePay. Selvfølgelig kan vi ikke tage æren, men betalingsforløbet er ekstremt vigtigt for alle internetforretninger, da det er her, mange kunder springer fra, hvis det er for besværligt. Det skal være nemt, overskueligt og hurtigt at betale for sine varer, og så skal det virke på alle platforme, uanset om man sidder ved en pc eller med en tablet eller mobiltelefon ellers afbryder kunden simpelthen købet, fortæller han.

E-handelsprisen uddeles hvert år i maj af FDIH, Foreningen for Dansk Internethandel. Prisen er blevet uddelt siden 2000 og består af 10 kategorier, som bedømmes af en jury, samt den særlige kategori Brugernes Favorit , hvor forbrugerne selv stemmer på de e-handelsvirksomheder, de synes bedst om. Kategorien er derfor en af de mest eftertragtede ved E-handelsprisen.


Læs mere her

tags: København, direktør, internet, Aalborg, virksomhed, energi, e-handel, FDIH, stemmer, E-handelspris,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar